Dikkat çeken gelişme! Dr Karaoğlu'dan siyasete veda mesajı!

CHP'de dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Kurultay delegesi Dr Sema Karaoğlu, kurultay süreci ve sonrasında yaşanan olayların ardından dikkat çeken bir açıklama yaptı. Karaoğlu, 'Bundan böyle, siyasi bir parti içinde yer almayacağım' dedi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Dikkat çeken gelişme! Dr Karaoğlu'dan siyasete veda mesajı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) kurultay süreci sonrasında dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. CHP Kurultay Delegesi Dr Sema Karaoğlu, bundan sonraki süreçte izleyeceği yolu açıkladı. Karaoğlu, siyasetin içerisinde yer almayacağı mesajını verdi. 
ATATÜRK'ÜN KURDUĞU PARTİYE OLAN SEVGİM VE SAYGIM KALACAK
Aynı zamanda kıs adı KİGDER olan Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği Başkanlığı görevini de yürüten Sema Karaoğlu, kendisine destek verenlere teşekkür etti ve veda mesajı yayımladı. "Bu kararımda bana anlayış göstermenizi ve yolumdaki yeni döneme saygı göstermenizi temenni ediyorum" diyen Karaoğlu, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Sayın Parti Üyeleri ve Yöneticileri, Uzun bir süre boyunca Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir üyesi olarak, bu büyük ailede yer almanın gururunu yaşadım. Ancak,gelinen noktada  yaşanılanlar ve kendi içsel değerlerim doğrultusunda farklı bir yol izlemeye karar vermiş bulunuyorum. Bundan böyle, sivil  toplum içinde demokratik süreçlere katılmaya devam edeceğim, ancak siyasi bir parti içinde yer almayacağım.  Bu kararımı sizinle paylaşırken, partimizde geçirdiğim zaman boyunca edindiğim deneyimlerin ve dostlukların değerini unutmayacağımı belirtmek isterim. Liderim, önderim Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Partiye olan sevgim ve saygım her zaman kalacak. Demokratik süreçlerde yer almama olanak tanıdığınız, beni desteklediğiniz  ve fikirlerimi dinlediğiniz için sizlere teşekkür etmek istiyorum. Partimizde görev yaptığım süre boyunca gösterdiğiniz hoşgörü ve işbirliği için minnettarım. Bu kararımda bana anlayış göstermenizi ve yolumdaki yeni döneme saygı göstermenizi temenni ediyorum. Gelecekteki çalışmalarınızda hepinize başarılar dilerim. Saygılarımla.

CHP'de dikkat çeken gelişme! Dr Karaoğlu'dan siyasete veda mesajı!

Dr Sema Karaoğlu, hafta sonu yapılan kurultayda Parti Meclisi'ne de aday olmuştu.