CHP'de dikkat çeken gelişme! Resmi yazı belediyeye ulaştı

CHP'de dikkat çeken gelişme. 4,5 yıl sonra partisine geri dönen Talas Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çalıksoy'a yeni görev. Resmi yazı Belediyeye gönderildi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

CHP'de dikkat çeken gelişme! Resmi yazı belediyeye ulaştı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz hafta 4,5 yıl aradan sonra yeniden CHP’ye katılan Talas Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çalıksoy, Grup Başkanvekili oldu. Konuyla ilgili olarak resmi yazı Talas Belediye Meclis Başkanlığına gönderildi. 

CHP'de dikkat çeken gelişme! Resmi yazı belediyeye ulaştı

CHP Talas İlçe Başkan Vekili Hüseyin Akıncı imzalı resmi yazıda, “Talas Cumhuriyet Halk Partisi Üyesi Mustafa Çalıksoy’un CHP Grup Başkanvekili olarak atanmasını bilgilerinize arz ederiz” denildi. Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) geçtiğimiz yıllarda ilçe başkanlığı görevlerinde de bulunan Mustafa Çalıksoy, 2019 yerel seçimleri öncesinde İYİ Parti'ye geçerek, Talas Belediye Meclis Üyesi seçilmişti. Millet İttifakı çatısı altında çalışmalarını sürdüren Çalıksoy, 4,5 yıl sonra CHP’ye geri döndü. Güç birliği çağrısı yapan Çalıksoy, bundan sonraki süreçte de yine vatandaşların yaşadığı sorunları gündeme getirip, sıkıntıların çözümü için mücadele edeceğini söyledi. 
Talas’ın kırsalını oy deposu olarak görenlere bundan sonraki süreçte fırsat vermeyeceklerini de ifade eden Çalıksoy, ayrıca “Kırsalı Cumhur İttifakı oy deposu olarak görenlere sesleniyorum, bu mantığınızı kesinlikle ortadan kaldıracağız. Talas’ın merkezini de kırsalını da ayırmadan, gerek devlet yatırımlarında gerek belediye yatırımlarında en iyi şekilde faydalanması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” ifadelerini kullanmıştı.

İşte o yazı

CHP'de dikkat çeken gelişme! Resmi yazı belediyeye ulaştı