Çalıksoy oğlunu evlendirdi! Düğüne İzmir Marşı damgası!

İYİ Parti Talas Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Mustafa Çalıksoy'un oğlu Hüseyin hayatını Semiha Güden ile birleştirdi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Çalıksoy oğlunu evlendirdi! Düğüne İzmir Marşı damgası!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Başakpınar Mahallesi’ndeki erkek kınasının ardından düğün İdeal Garden Kır Bahçesi’nde gerçekleşti. Düğünde çiftin nikahını Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın kıydı.

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, İYİ Parti İl Başkanı Sebati Ataman ve partililerin yanı sıra CHP eski Milletvekili Şevki Kulkuloğlu ile çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde çift şıklıkları ile dikkat çekti. 

Düğünde Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın çifte mutluluk dileklerini ileterek, “Meclis üyemiz Mustafa Çalıksoy’un kıymetli evladı Hüseyin ve gelin kızımız Semiha’ya iki cihan saadeti diliyorum. İmza attıkları kalemi kendilerine hediye ederek 'bir yastıkta kocasınlar' diyorum” dedi.

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş da çifti ve ailelerini tebrik etti. Ataş, “Hüseyin ve Semiha Özge çiftimizin mutlu günlerine şahitlik ettik. Çalıksoy ve Güden ailelerini tebrik eder, çiftimize bir ömür mutluluk diliyorum” ifadelerini kullandı.

Diğer yandan düğünde gelin ve damadın yanı sıra davetlilerin sahneye çıkarak, hep birlikte söyledikleri İzmir Marşı da dikkat çekti. Kalabalığın coşkulu bir şekilde söylediği marş, gelin ve damat kadar düğüne damgasını vurdu. 

İYİ Parti Talas Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Mustafa Çalıksoy da, düğüne katılan, iyi dileklerini ileten ve kendilerini ailece yaşadıkları bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.