Hiçyılmaz: Bu işler ben adayım demekle olmaz

Hiçyılmaz: Bu işler ben adayım demekle olmaz
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, 38 Kent TV ve Kayseri Olay Gazetesini ziyaret etti. Ziyarette yaptıkları çalışmalar ve bunun yanında Ticaret Odası seçimlerine yönelik değerlendirmelerde bulunan Hiçyılmaz, yeni isimlerin aday olarak ortaya çıktığını ifade ederek, “Şartları yerine getiren Kayseri Ticaret Odası üyesi her şekilde aday olabilir. Adayların olması hizmet kalitesi bakımından önemlidir. Çünkü rekabet kaliteyi arttıracaktır”  dedi.

Hiçyılmaz, “Ancak bu işler sadece ben adayım demekle olmuyor. Daha doğrusu sadece ‘ben aday oldum, aday oluyorum’ demenin yetmediğini ama aday olunduktan sonra eğer seçilirse neler yapacağı hususunda projelerin olması gerektiğini düşünüyorum. Ancak bu şekilde ciddi bir adaylık olur ve çıta yükselir” şeklinde konuştu. Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı ve aynı zamanda Başkan adayı Mahmut Hiçyılmaz, 38 Kent TV ve Kayseri Olay Gazetesi’ni ziyaret etti. Hiçyılmaz, yaptıkları çalışmalar hakkında 38 Kent TV ve Kayseri Olay Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Osman Çiftci’ye bilgi verdi. Orta Anadolu’nun yeni uydu televizyonu 38 Kent TV’ye hayırlı olsun dileklerini ileten Hiçyılmaz, “Kayserimizin yayın kuruluşlarında olan Kayseri Olay Gazetesi ve 38 Kent TV televizyonuna başarılar diliyorum. Yeni televizyonumuz 38 Kent TV hayırlı olsun. Kayseri bundan sonra uyduda yayın yapan çok önemli bir televizyona daha kavuştu ve 38 Kent TV önemli yayınlar ile Kayseri’nin sesi olacak. Kayseri’de ne oluyorsa 38 Kent TV objektifinden takip edilecek ve çok önemi görev yapılacağı kanaatindeyim. 38 Kent TV’ye hayırlı olsun” dedi. Ziyarette Ticaret Odası’nın ekim ya da kasım ayında yapılacak seçimlerine yönelik yaptıkları çalışmalar hakkında açıklama yapan KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, şunları söyledi: “Kayseri Ticaret Odasında ekim ya da Kasım ayları içerisinde bir tarihte seçim yapılacak. Biz tabi 2013 Mayıs ayından itibaren Kayseri Ticaret Odası’nda görev yapıyoruz ve bu süreç içinde Kayseri’de birçok önemli işler yaptığımızın kanaatindeyiz. Ama yapmış hizmetlerin gözde görülür fiziki olarak duran yeni oda hizmet binamız.  Bundan da onur duyuyoruz. Çünkü Kayseri ticaretine, Kayseri tüccarına layık olan bir bina oldu ve bundan sonra bu süreçte bu fiziki şartlarımızı kullanmak suretiyle Kayseri tüccarına daha fazla hizmetler verileceğini düşünüyorum. Bu manada Kayseri ticaretinin gelişmesine ve tüccarların daha iyi temsil edilmesine vesile olacaktır. Yapılacak olan birçok etkinlik ile hem Kayseri Ticaret Odası’nı hem de Kayseri’yi marka değerini yukarıya çıkması bakımından çok büyük bir hizmetlerin yapılacağını düşünüyorum”

 “ADAYLARIN OLMASI REKABETİ ARTTIRIR”

 Ticaret Odası seçimlerinde bugüne kadar Meclis Başkanı Ömer Gülsoy ile kendisinin adaylıklarını açıkladıklarını dile getiren Hiçyılmaz, odanın eski başkanı ve aynı zamanda MHP Kayseri eski Milletvekili Hasan Ali Kilci’nin de  adaylığını ilk olarak Kayseri Olay Gazetesi ve 38 Kent TV aracılığıyla kamuoyuna duyurması ile ilgili olarak da “Bir aday daha çıktı. Bugünlerde adaylıklar olabilir. Şartları yerine getiren Kayseri Ticaret Odası üyesi, her şekilde aday olabilir.  Adayların olması hizmet kalitesi bakımından önemlidir. Rekabet çünkü kaliteyi arttıracaktır diye düşünüyorum. O bakımdan Ticaret Odası seçim sürecinin huzur ve güven ortamı içerisinde ve hiç kimseyi rahatsız etmeyecek şekilde ve daha da önemlisi projelerin yarıştığı bir seçim süreci olarak arzu ediyorum. Daha doğrusu sadece ‘ben aday oldum, aday oluyorum’ demenin yetmediğini ama aday olunduktan sonra eğer seçilirse neler yapacağı hususunda projelerin olması gerektiğini düşünüyorum. Ancak bu şekilde ciddi bir adaylık olabilir ve ancak bu şekilde Kayseri Ticaret Odası’nda hizmet çıtası yükseltilmiş ve gayret gösterilmiş olur. Bu düşüncelerle seçimlerin Kayseri Ticaret Odası’na ve tüccarlarımıza, ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Vatandaşlarımızın da kurban bayramını kutluyorum”  şeklinde konuştu.

Haber: Cafer ZENGİN