Ersoy: Vekilimiz henüz adaylık konusunda bizle konuşmadı ama...

Ersoy: Vekilimiz henüz adaylık konusunda bizle konuşmadı ama...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, vatandaşların hem 30 Ağustos Zafer Bayramını hem de Kurban Bayramlarını kutladı. Ersoy, ayrıca Ticaret Odası seçimleri ile ilgili de dikkat çeken açıklamalar yaptı. MHP eski Milletvekili Hasan Ali Kilci’nin “Oda başkanlığına adayım” açıklamasını değerlendiren Ersoy, “Kendisi henüz bizimle konuşmadı” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, 30 Ağustos resepsiyonunda 38 Kent TV ve Kayseri Olay Gazetesi’ne özel açıklamalar yaptı. Öncelikle 30 Ağustos  Zafer Bayramını kutlayan Ersoy, “Başta Ulu Önder Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi minnetle, rahmetle anıyoruz” dedi. “Biz geçmişi unutursak, değerlerimizi  unutursak geleceğe de yürüyemeyiz” diyen Ersoy,  “Allah o günleri bir daha yaşatmasın” diye konuştu. Ticaret Odası seçimlerine yönelik de haber merkezimizin sorularını yanıtlayan Ersoy, MHP eski Milletvekili Hasan Ali Kilci’nin de 38 Kent TV ve Kayseri Olay Gazetesi’ne yaptığı “Ticaret Odası’na iade-i itibar için adayım” açıklaması ile ilgili olarak,  “Henüz kendisi resmi bir açıklama yapmadı. Bizle de konuşmadı, istişarede yapmadık” yanıtını verdi.  “Biz Milliyetçi ve Ülkücüyüz ve bu anlayışla yürüyeceğiz” diyen Ersoy, “Ticaret Odası’ndaki mevcut yapının bir an önce Kayseri’yi terk etmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.

“BU DURUM KAYSERİ’NİN AYIBIDIR”

Ersoy, “Sayın Ömer Gülsoy,  adaylığını resmi olarak açıkladı ve bizi ziyaret etti. Sayın vekilimle alakalı duyumlar var.  İade-i itibarla alakalı bir şeyler söyledi. Kendisiyle istişare yapmadık, konuşmadık. Kendisinden  bize ulaşan bir şey yok. İstişare ettiği sürece ondan sonra teşkilatla görüşüp, gerekli kararı alırız. Ömer Gülsoy olur, Hasan Ali Kilci olur. Bu mevcut yapının biran önce Kayseri terk etmesi gerekiyor. Kayseri’de Türkiye’de FETÖ ile anılan bir ismin halen Ticaret Odası ile anılması, aday olması züldür. Tekrar aday olması Kayseri’nin ayıbıdır. Burada komiteler oluşsun, listeler açıklansın, teşkilatın tavrı resmileşecektir” ifadelerini kullandı.

 Haber Merkezi