Başkan Yalçın ihracattaki düşüşün nedenlerini canlı yayında açıkladı!

OSB Başkanı Mehmet Yalçın Olay Türk TV'de yayınlanan 'Sansürsüz' adlı programda Gazeteci Osman Çiftci ve Gazeteci Cem Atakan'ın sorularını yanıtladı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Başkan Yalçın ihracattaki düşüşün nedenlerini canlı yayında açıkladı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

OSB Başkanı Mehmet Yalçın bugün saat 20.00’da Olay Türk TV’de yayınlanan ‘Sansürsüz’ adlı programda Gazeteci Osman Çiftci ve Gazeteci Cem Atakan’ın sorularını yanıtladı.

Başkan Yalçın, Gazeteci Cem Atakan’ın işler nasıl sorusu üzerine verdiği yanıtla ihracatta yaşanan düşüşün sebeplerini açıkladı. Başkan Yalçın, "Kayseri Organize Sanayi Bölgemiz; ekonomik olarak, sanayi olarak Kayserimizin amiral gemisi, can damarı, lokomotifi şu anda organizemizde elhamdülillah sanayicilerimiz üretim yapıyorlar, istihdam yapıyorlar, ihracat yapıyorlar. Tabi geçtiğimiz yıla oranla ufak bir ihracatımızda düşme mevcut biz bunu günümüze, konjonktüre bağlıyoruz. 2 sene öncesinde bir pandemi geçirmiş bir dünya, daha sonra Rusya Ukrayna savaşı, 6 Şubat depremleri, İsrail Filistin savaşı derken dünya genelinde bir resesyon şu anda mevcut ama ben şuna inanıyorum. Bu dönemler geçici. Yakın bir zaman sonra Türkiye ekonomisi, Kayseri Organize Sanayi Bölgemiz şaha kalkar ve tekrardan önceki halinden daha hızlı üretim yapacaktır ben buna inanıyorum." dedi.

Kayseri Olay'ın "Kayseri'de düşüş devam ediyor!" başlıklı haberini okumak için TIKLAYIN