Bahçeli'nin koluna ne oldu?

Milliyetçi Hareket Partisi'nde bugün büyük kurultay gerçekleştirilecek. Kurultay öncesi Genel Başkan Bahçeli'nin kolundaki askı ise dikkat çekti. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Bahçeli'nin koluna ne oldu?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Slogan ve teması “Ülke için var olduk, bir ülküye yar olduk”, “Ülkeye sevda, ülküye yemin” ve “Ülkümüz ömür boyu candan öte” olarak belirlenen Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) 14. Büyük Kurultayı bugün Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. 

Kurultayda, salonda kurulan platformdaki dev ekrandan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile MHP'nin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in fotoğrafları ile MHP'nin Genel Merkez binası yansıtılacak.

Kurultay kapsamında ilçe kongreleri 27 Eylül 2023’te, il kongreleri se 18 Kasım 2023’te tamamlanan MHP’nin, yerel seçimlerden 13 gün önce yapacağı kurultayda önce 10 kez genel başkan seçilen Devlet Bahçeli, tek aday olarak yarışacak. 

Genel Başkanın yanı sıra 75 üyeden oluşan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve 9 üyeden oluşan Merkez Disiplin Kurulunun (MDK) seçileceği kurultayın ardınan MYK içinden 15 üyenin yer aldığı Başkanlık Divanı oluşturulacak. Kurultayda ayrıca 25 yedek MYK ve 5 yedek MDK üyesi seçilecek. 

Diğer yandan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kurultay öncesi paylaşılan fotoğrafta kolundaki askı dikkat çekti. MHP Kayseri tarafından yapılan paylaşımda ise Bahçeli’nin ters bir harekete bağlı olarak omuz burkulması sonucu kolunda bir incinme olduğu paylaşıldı. Paylaşımda, “Milliyetçi Hareket Partisi 14. Olağan Büyük Kurultayına hamd olsun hazır, kongre öncesi Sn. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ters bir harekete bağlı olarak, omuz burkulması sonucu kolunda bir incinme olmuştur, kendisine geçmiş olsun diyerek, nazarlığımız kabul ediyoruz. Rabbim korusun.” denildi.

Kurultayda Kayseri’den üst yönetime kimlerin gireceği ise merak konusu oldu.