Arıkan değişim isteyen AK Partililere böyle seslendi

Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan, değişim isteyen AK Partililere videolu bir paylaşım ile seslendi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Arıkan değişim isteyen AK Partililere böyle seslendi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yerel seçime geri sayım başlarken partilerin adaylarından farklı ve dikkat çeken açıklamalar gelmeye devam ediyor. Daha önce yaptırdığı “Yiter Garii” billboardlarıyla kısa sürede ses getiren Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan’dan yine çok konuşulacak bir paylaşım geldi. 

AK Partililere teşekkür eden bir video yayımlayan Arıkan, “AK Parti’ye gönül vermiş değerli hemşehrilerim. Sizlere, bir teşekkürle başlamak istiyorum. Bir önceki seçimde sizlerin de oylarıyla milletvekili seçildim. Sizlerin diyorum çünkü bütün menfi propagandalara rağmen, AK Partili pek çok hemşehrim bana oy verdi. Kayseri’yi temsil etme görevi verdi. Mecliste sadece ülkemiz, milletimiz ve Kayseri’miz için çalıştım, milli ve manevi değerlerimizin hep yanında oldum. Diğer milletvekili arkadaşlarımla her zaman takım olma gayreti gösterdim. Bana güvendiğiniz için teşekkür ediyorum.” dedi.

Arıkan konuşmasında yeniden AK Partili seçmene seslenerek şu ifadeleri kullandı; “Şimdi önümüzde bir seçim daha var. Şehrimizde uzun zamandır bir sıkışmışlık hissediyoruz. Ve bunu da en çok AK Partiye gönül vermiş hemşehrilerimden duyuyorum. Ben tam da hepimizin değişim istediği bir anda sizlere yeni bir yol sunmak için aday oldum. Bir değişim istiyoruz ama asla tehditkar değil mütevazı bir değişim istiyoruz. Sizin de dediğiniz gibi şehri bugüne kadar yöneten ağabeyimizin görev süresinin dolduğunu söylüyorum. Bir dostu, bir kardeşi olarak ona hep birlikte teşekkür edelim diyorum. AK Partiye gönül vermiş değerli hemşehrilerim 31 Mart’ta bize oy verin. Daha önce yaptığımız gibi değişime ama güzel bir değişime birlikte imza atalım.”