Ali Çamlı'nın cezası bitti mi?

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'ya PFDK tarafından 21 gün hak mahrumiyeti cezası verilmişti. Başkan Ali Çamlı'nın cezası bitti mi? Samsunspor Kayserispor maçı hangi gün, saat kaçta oynanacak? Detaylar Kayseri Haberimizde…

Ali Çamlı'nın cezası bitti mi?

Kayserispor'un başkanı Ali Çamlı, Sivasspor maçının ardından PFDK tarafından aldığı 21 gün hak mahrumiyeti ve 100 bin TL para cezası almıştı.

Başkan Ali Çamlı’nın cezası sona erdi mi? Çamlı, Samsunspor maçında stada girebilecek mi? Spor kamuoyunu yakından ilgilendiren bu kararın ardından, Çamlı'nın cezasının devam ettiği öğrenildi. Çamlı, Samsunspor maçında da stada giremeyecek.Sivasspor maçı sonrası sonrası yaptığı medya açıklamalarında sportmenliğe aykırı hareketlerde ve hakemlere yönelik açıklamalarda bulunduğu gerekçesiyle verilen ceza sonrası Başkan Çamlı, Galatasaray, İstanbulspor maçlarını stattan izleyememişti. Samsunspor maçıyla cezasını tamamlayacak olan Başkan Ali Çamlı, Antalyaspor karşılaşmasını stattan izleyebilecek. 

Ali Çamlı neden ceza almıştı?

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Sivasspor maçı sonrasında ‘Ayıp ediliyor’ vurgusu yaparak, ‘Gördüğüm kadarıyla sezon başından beri hep, futbol federasyonu, hakem camiasını, bunlar da hata yapar, diye hoşgörü, altında art niyet aramadan bakıyorum, ama bugün de federasyonu yaptığı işlerde daha dikkatli olmaya davet ediyorum. Sakin atın tekmesi çok pek olur. Bu sakinliğin sonunda umarım ki biz beyefendiliğimizi ve koymuş olduğumuz o adam tavrını bozmayız. Herkes dikkat etsin. Lige ayar çekilmek isteniyorsa söylesinler biz ligden çekiliriz. Kim ayar çekmek istiyorsa o bu mücadeleye devam eder. Ayıp ediliyor. Yakışmıyor. Kayserispor'un geçen hafta Konya'daki maçında verilen penaltılar, evlere şenlik. Eğer bugün şu pozisyona biri penaltı derse de çıkıp özür dileyeceğim. Bir maç nasıl bu kadar provoke edilir? Nasıl bu kadar rezil edilir? Bugün bir örneğini gördük.’ demişti.

Ali Çamlı: Özür diliyorum 

Başkan Ali Çamlı, aynı günün akşamında ise, Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, pozisyonun penaltı olarak yorumlanması üzerine ‘Özür diliyorum. Deniz hoca penaltı diyorsa, penaltıdır’ cümlesi kurmuştu.