MHP'de Bünyan coşkusu

Milliyetçi Hareket Partisi'ne bırakılan Bünyan'da Cumhur İttifakı gövde gösterisi yaptı. Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan MHP'li Selahattin Metin, 'Bünyan'ın sorunlarına köklü çözümer bulacağız' dedi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

MHP'de Bünyan coşkusu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yapılan anlaşma gereği Cumhur İttifakı adına Milliyetçi Hareket Partisi’nden Selahattin Metin’in aday gösterildiği Bünyan’da Cumhur İttifakı gövde gösterisi yaptı. Yüzlerce aracın katıldığı konvoyla ilçeye giren Selahattin Metin, Bünyan Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte Bünyanlılarla buluştu. MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, MHP İl Başkanı Seyit Demirezen, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, MHP’li ilçe belediye başkanları, Ülkü Ocakları İl Başkanı Halit Yağmur’un da katıldığı ve adeta miting havasında geçen toplantıda konuşan Metin, “Bugünden sonra Bünyan’da basılmadık toprak, girmedik ev bırakmayacağı. Cumhur İttifakı'nın ruhunu anlatacağız. Hizmetlerimiz anlatacağız. Cumhur İttifakı'ndan aldığımız güçle, büyüklerimizden aldığımız güçler Memduh Başkanımızdan aldığımız güçler milletvekillerimizden, il başkanlarımızdan aldığımız güçle Bünyan’ın sorunlarına köklü çözümler bulacağız” dedi. 

MHP'de Bünyan coşkusu

Üzüm: Kayıtsız şartsız sonuna kadar destek vereceğiz

Kendisi de Bünyanlı olan AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, 31 Mart’ta da aynı coşkunun yaşanacağını belirterek, Cumhurbaşkanı AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye Kayseri mitinginden sonra Cumhur İttifakı’nın en güzel örneğinin Kayseri’de yaşandığını ifade ettiğini belirterek, bunu tekrarlamak istediklerini söyledi. Üzüm, “Cumhur İttifakı Türkiye'nin mihenk taşıdır. Cumhur İttifakı Türkiye yüzyılını gerçekleştirecek yegane oluşumdur. Başka bir alternatifi, başka bir ihtimali yoktur. Biz Cumhur İttifakı için büyükşehirde Memduh Büyükkılıç Başkanımıza, Bünyan’da Selahattin Metin başkanımıza kayıtsız şartsız sonuna kadar destek vereceğiz. Ve bizler 31 Mart akşamında Allah'ın izniyle nasıl ki 2019  yılında yine 31 Mart'ta Cumhur İttifakı olarak Kayseri'nin Türkiye'ye örnek olduğunu, tüm belediye alarak ispat ettiysek yine 2024 yılında bunu ispat edeceğiz” 

MHP'de Bünyan coşkusu

Demirezen: 5 İlçede üç hilali dalgalandıracağız

Seçime girdikleri 5 ilçede üç hilali dalgalandıracaklarını ifade eden MHP İl Başkanı Seyit Demirezen ise konuşmasında, “Liderimiz Devlet Bahçeli beyefendinin de ifadesiyle hedefimiz istikrar ve hizmet için uyumlu yönetim. Bu mutlu geleceğe ulaşmaktır. Merkezden yerele istikrarı bozmadan umuda doğru yol almaktır. Ayırmadan, ayrıştırmadan, yerelde iktidar ülküde istikrarı sağlamaktır. Yönetimde istikrar daha güçlü istikbaldir” diye konuştu. 

MHP'de Bünyan coşkusu

Büyükkılıç: Kayseri Cumhur İttifakı’nın kalesidir

Kayseri’nin Cumhur İttifakının kalesi olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı , Cumhur İttifakının adayı Memduh Büyükkılıç ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Birliği, beraberliği zedelemeden, yaralamadan Allah’ın izniyle ay yıldızlı Türk Bayrağımızı, burçlara, daha yukarılara dikeceğiz. Buna hiç kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü Kayseri, Cumhur İttifakı’nın kalesidir. Kayseri birliğin, beraberliğin merkezidir. Kayseri Seyyid Buhaneddin’in beldesidir. Kayseri Selçuklu’dur, Kayseri Osmanlı’dır, Kayseri Cumhuriyet’tir, Kayseri Mustafa Kemal Atatürk’tür, Kayseri Fatih Sultan Mehmet’tir, Kayseri Alparslan’dır. El ele, gönül gönüle diyoruz.”