AK Parti Ve MHP'de Pınarbaşı Buluşması!

AK Parti Ve MHP'de Pınarbaşı Buluşması!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti ve MHP Pınarbaşı’da ortak İlçe Danışma meclis toplantısı  yaptı. İlk kez 2 partinin temsilcilerini bir araya getiren danışma meclisi toplantısında ittifaka vurgu yapıldı ve birlik mesajları verildi.

 

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde ittifak yapan AK Parti ve MHP Pınarbaşı da buluştu.

Cumhur ittifakı kapsamında MHP’den Memduh Uzunluoğlu’nun aday olduğu ilçede 2 partinin temsilcileri Danışma Meclisi Toplantısında bir araya geldi.

Toplantıya Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, MHP İl Başkanı Serkan Tok, AK Parti Kayseri Milletvekilleri; Taner Yıldız, Hülya Nergis Atçı, MHP Milletvekili Baki Ersoy, 2 partinin ilçe Başkanları ile AK Parti  Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç ve Pınarbaşı Belediye Başkan Adayı Memduh Uzunluoğlu  da katıldı.

Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezinde yapılan toplantıda konuşan Başkan adayı Memduh Uzunluoğlu, “Seçilirsem, kimseyi ötekileştirmeden eşit şekilde hizmet edeceğiz” dedi.

Uzunluoğlu, “Kardeşliğin ve özün, samimiyetin, ben değil biz olmanın, bir olmanın, Cumhurun, halkın, hakkın inşallah önünde birleşmiş insanların ittifakıdır. Bu ittifak dün değil 15 Temmuz gecesi FETÖ Hain darbesine karşı milletin kahraman evlatlarının tankların önünde vatanını savunmasıdır. Cumhur ittifakımız Cennet vatanımız durduğu sürece inşallah devam edecektir.” ifadelerini kullandı.

 

“İTTİFAK LAFLA OLMAZ”

AK Parti’nin  Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç ise konuşmasında,  salondakilere seslenerek, ‘’İttifak lafla ve söylemle olmaz, ittifak böyle kalabalıkla, Ruh ile olur”  diye konuştu.

Büyükkılıç, şöyle konuştu, “Adaşım inşallah el ele kol kola birlikte hareket edeceğimiz çok değerli Pınarbaşı Belediye Başkan Adayım Pınarbaşı ile çok güzel tespitlerde bulundular. Bize bundan sonra yakışan icraat yapmak. Biz felsefemizin tüm ilçelerimizin geçerli olan ama Pınarbaşımız için daha elzem olan doğduğu yerde vatandaşlarımızın doyması için elimizden gelen tüm gayreti fazlası ile göstereceğiz. Yeni istihdam alanları oluşturmak için var gücümüzle çalışacağız. Bunları yapmak bizim asli görevimiz olacaktır. Vatandaşlarımızın gönüllerine girmenin yolu onlar hizmet etmekle olur. Biz inşallah bunu fazlası ile hayata geçirecek olan kadroya sahibiz.”

İki partinin mensupları toplantı sonrası birlikte objektiflere poz verdi. (Kurum Bülteni)