AK Parti`den CHP`ye Özhaseki yanıtı: Kayseri, Haseki modelinin mimarını yakından tanıyor

AK Parti`den CHP`ye Özhaseki yanıtı: Kayseri, Haseki modelinin mimarını yakından tanıyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti ile CHP arasında Özhaseki tartışması sürüyor. CHP cephesinden yapılan açıklamanın ardından bu kez de AK Parti cephesinden yanıt geldi. Melikgazi ilçe Başkanı Gökhan Ülke, açıklamasında sert ifadeler kullandı. "Yerel yönetimlerde Kayseri halkı, Haseki modelini yakından tanıyor" diyen Ülke, şu ifadeleri kullandı: CHP'lilerin iş yapmak ve millete faydalı olmak yerine her fırsatta algı oyunlarına ve çirkin ithamlara başvurarak iflas siyasetinden bir an olsun ödün vermemeleri bizi yine şaşırtmadı. Yerel Yönetimlerde marka haline gelen bir ‘’Haseki Modeli’’ varken ve de Kayserili hemşehrilerimiz bu modelin mimarını yakından tanıyorken, CHP teşkilatının şehri rezil ettikleri dönemi unutup şehri ihya edenleri hedef almasının bizler açısından herhangi bir ehemmiyeti bulunmamaktadır. Kayseri, CHP'nin rezil belediyeciliğini unutmadı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi CHP’de iken bu millet nasıl bir imtihandan geçtiğini aklından çıkarmadı.
Devlet ve millet düşmanlarını belediyelere dolduranları, Kayseri’nin her tarafını gecekondulara teslim edenleri, mafyaları milletin başına bela edenleri ve hiçbir hizmet etmeden senelerce keyif sürenleri Kayserililer unutmadı ve sizi Kayseri’de sonunculuğa mahkum etti.
Vefalı Kayseri halkının aynı zamanda 17 belediyeden hiçbir tanesini de size teslim etmiyor oluşu utanç vesilesi olarak size yeter de artar da. Akıllı olan milletin iradesinden ders alır. Ancak müflis siyasetinizin yanında jakoben tavrınız gözlerinizi kör etmiş. Sizlere cevap vermek dahi zuldür, biz şehrimiz için canla başla çalışmaya devam edeceğiz."
CHP’DEN, AK PARTİ’YE ÖZHASEKİ TEPKİSİ: RANT İÇİN CAMİ YIKTIRMIŞ BİRİ...
Haberin Detayları için TIKLAYIN