AK Parti'de dikkat çeken gece buluşması! Genel merkezden geldiler

AK Parti'de aday tanıtım programı öncesi parti binasında dikkat çeken buluşma. Partinin ışıkları genel merkezden gelen isim nedeniyle açıktı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

AK Parti'de dikkat çeken gece buluşması! Genel merkezden geldiler
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti'de ilçe Belediye Başkan adaylarının açıklanacağı tanıtım programı öncesinde dikkat çeken gece buluşması. Genel merkezden gelen isim nedeniyle partinin ışıkları yanıyordu. Gecenin ilerleyen saatlerinde kimler, ne için bir araya geldi?

AK Parti'de dikkat çeken gece buluşması! Genel merkezden geldi

AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, gece saatlerinde parti yöneticileri ile bir araya geldi ve hazırlıklar konusunda görüş alışverişinde bulundu. 

Elitaş'ın yanı sıra aday tanıtım toplantısı için Kayseri'ye gelen isimler, Genel Başkan Vekili Yardımcıları; Muhammed Balta, Fehmi Küpçü, Hacı Turan ve Fuat Köktaş’ı olduğu belirtildi. Diğer yandan buluşmada AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu da yer aldı. 

AK Parti'de dikkat çeken gece buluşması! Genel merkezden geldiler

Elitaş, parti binasındaki gece buluşması ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: Memleketimiz, Kayseri’mizdeyiz.  Heyetimizle beraber yarın gerçekleştireceğimiz Aday Tanıtım Toplantısı programımız öncesinde İl Başkanımız Fatih Üzüm ve teşkilatımızla İl Başkanlığımızda gecenin ilerleyen saatinde bir araya geldik. Kayseri, Türkiye Yüzyılının mimarlarından olacak, Gerçek Belediyecilik hizmetiyle şehrimizi daha da ileriye taşımaya devam edecek. Yarın saat: 13.00’de tüm hemşehrilerimizi Erciyes Kültür Merkezi’ne bekliyoruz.