-19 Derecede konser nasıl olacak?

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenecek, Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası nedeniyle ücretsiz konser verecek olan Ferhat Göçer, 'Ben de merak ediyorum: -19 Derecede konser nasıl olacak?' diye sordu. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

-19 Derecede konser nasıl olacak?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Dünya Motosiklet Federasyonu (FIM) tarafından dünyanın en prestijli yarışlarından biri olarak kabul edilen Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde bu yıl Erciyes’te yapılıyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi şampiyonaya renkli aktivitelerle desteklerken, ünlü sanatçılarda Erciyes’in zirvesinde hayranlarıyla buluşacak. Bu sanatçılardan biri de bugün (9 Mart Cumartesi) saat 12.00’de sahne alacak olan Ünlü Sanatçı Ferhat Göçer… Göçer, konsere saatler kala sosyal medyadan hayranlarını konsere davet ederken, merak ettiği soruyu da hayranlarıyla paylaştı. Göçer paylaşımında, “Erciyes’teyiz, dağdayız. Burada muhteşem bir konser olacak. Ben de merak ediyorum: -19 derecede, açık havada konser nasıl olur? Hep birlikte göreceğiz” dedi. 
Etkinlikler kapsamında 10 Mart Pazar günü saat 12.00’de ise ünlü sanatçı İrem Derici, Erciyes’te sevenleriyle buluşacak.