13 gün sonra cesedi bulunmuştu

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, kayıp olarak aranırken 13 gün sonra, Tavlusun Mahallesi Derevenk Viyadüğü'ndeki dere yatağında cesedi bulunan Ahmet Enes Tekin'in ailesini ziyaret etti. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

13 gün sonra cesedi bulunmuştu

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi 5'inci sınıf öğrencisi Ahmet Enes Tekin, 21 Temmuz 2023 tarihinde annesi ile hastaneye gitmiş, annesinin yanından, 'Lavaboya gidiyorum' diyerek ayrılmış ve kendisinden bir daha haber alınamamıştı. Ailesinin ve güvenlik güçlerinin günlerce aradığı Ahmet Enes Tekin’in cenazesi, kaybolduktan 13 gün sonra, Tavlusun Mahallesi Derevenk Viyadüğü'ndeki dere yatağında bulunmuştu.

13 gün sonra cesedi bulunmuştuCHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, CHP Talas İlçe Başkanı Mehmet Deniz ile Ahmet Enes Tekin’in ailesini ziyaret ederek, acılarını paylaştı. Genç, ziyareti sosyal medya hesaplarından, “Geçtiğimiz günlerde tıp öğrencisi kıymetli evlatlarını kaybeden Tekin ailesine Talas İlçe Başkanımız Sn. Mehmet Deniz ile birlikte taziye ziyaretinde bulunduk. Evlat acısının tarifi yok,sevgili Enes’e Allahtan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun.” mesajı ile paylaştı.