103. yıl dönümü için yaptılar, izleyenleri hayran bıraktılar

12 Mart 1921, İstiklal Marşımızın kabulünün 103. yıl dönümünde Esentepe Mumcular İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri anlamlı projeye imza attılar. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
103. yıl dönümü için yaptılar, izleyenleri hayran bıraktılar
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

12 Mart 1921, Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü ve İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde milli marş olarak kabulünün 103. yıldönümünü tüm yurtta coşkuyla kutlanırken Esentepe Mumcular İlkokulu anlamlı bir projeye imza attı.

Esentepe Mumcular İlkokulu öğrencileri ve öğretmenlerinin, Kayseri Şehitler ve Gaziler Derneği’nin de destekleriyle hazırladıkları ay yıldızlı koreografi gösterili videolu klip beğeni toplarken izleyenler duygulu anlar yaşadı.

103. yıl dönümü için yaptılar, izleyenleri hayran bıraktılar

Esentepe Mumcular İlkokulu, kültürel mirasımızı gelecek nesillere aktarmak ve öğrencilerin öğrenme deneyimlerini zenginleştirmek amacıyla "Nesilden Nesile İstiklal Marşı" projesini hayata geçirdi. 

Okul öğrencileri, öğretmenleri, çalışanları ve idarecileri ile birlikte hazırladıkları video izleyenler tarafından büyük beğeni topladı. Projeye destek olan emeği geçen herkese çok teşekkür eden Okul Müdürü Bekir Alkan, “Kayseri Şehitler ve Gaziler Derneği'ni de şükranla anıyoruz” dedi.