Yücel, Kayserispor daha da başarılı olacaktır

Yücel, Kayserispor daha da başarılı olacaktır
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’u, gerek iç saha; gerekse de deplasman maçlarında yalnız bırakmayan iş adamı Kazım Yücel, Olay Türk’e konuştu.

Aynı zamanda İYİ Parti Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi olan Yücel, yeni sezondan umutlu olduğunu söyledi. Yeni sezondan beklentilerini açıklayan Yücel, Erol Bedir ve yönetiminin geçmişte zoru başardığını ve yeni dönemde de yine başarılı olacağını belirterek, “Öncelikle buradan Kayserisporumuza yeni yönetiminde başarılarımı iletiyorum, Kayserimize hayırlı olsun. Kayserimiz, başkan, başkanlar ve idareciler tarafından yönetilmeli. Kayserispor’a sahip çıkan arkadaşlarımız olmalı. Bunlar, Kayserispor’un sevdalısını hissetmeli. Bazen eleştirildiği zamanlar da olacak, bunlara da hoşgörü ile bakmalı. Ben sayın Bedir’in bir önceki yönetimde göstermiş olduğu performansın farkındayım. Ortada çok ciddi bir borcun olduğunu hem Kayseri, hem de kamuoyu bilirken; bu borca talip olan yeni yönetiminde üstesinden geleceğine de inanıyorum” dedi.

Kayserispor’un şehrin ekonomisine, eğlencesine ve sosyalliğine büyük katkı sağladığını dile getiren Yücel, üzerine düşen görev varsa yapmaya hazır olduğunu ifade ederek, “Kayserisporun şehrin bir eğlence, sosyallik anlamında da en azından bir kulübün olmasına seviniyorum, keşke bu şehir iki kulübü kaldırabilecek Kayseri olsa. Fakat Kayseri’de bizim bildiğimiz gibi belediyeler, bu işin dışında kalıyor, kanuni yönetmeliklerden kaynaklı olarak, spor kulüplerine destek veremeyeceklerini söylüyorlar, ama eski dönemlerde bir takım şeyler yapılmıştı. En azından iş adamlarımızı hareketlendiren bir belediye yönetimi vardı. Bu dönemde de belediye yönetiminin bir takım iş adamlarımızı yemekli toplantılarla, kahvaltılarla, ziyaretlerde Kayserispor’a kanalize ederlerse, Kayserispor ayakta kaldığı Süper Lig’de olduğu her dönem iş adamlarına her dönem turist, en azından dışarıda reklamımızı yapan, en ucuz reklam türü diyebileceğimiz, bir oldu, bir algı oluşabilir. Ben Kayserispor’un bundan sonraki dönemde daha da başarılı olmasını isteyen bir vatandaşım, taraftarım. Kayserispor’u çok seven bir yapım var, Kayserispor’un maçlarını birkaç önemli neden dışında sürekli olarak içerde ve dışarıda takip ediyorum. Kayserispor için üzerime düşen ne varsa yapmaya hazırım. Belki bir dönem, bu yönetim gider, başka yönetim gelir, aynen o yönetimin de yanında bulunmaktan keyif duyarım ve destekçisi olurum” diye konuştu.

 Hikmet Karaman’ın başarılı bir teknik direktör olduğunu ve yeni dönemde de kendisiyle devam edilmesinin büyük avantaj olduğunu vurgulayan Yücel, “Ben Hikmet Karaman’ın başarılı bir hoca olduğunu biliyorum. Kendisi düşme potasında olan takımları başarıya ulaştıran bir yapıya sahip olmuş biri. Kayserispor’da belki de ilk defa transferin başında bir önceki hocasıyla devam etmesinin avantaj olacağını düşünüyorum. Hikmet hoca iyi transferleri isteyip, yönetim de bunları karşılayıp yaparlarsa, Kayserispor’un geçtiğimiz yıl içinde bulunduğu hem maddi sıkıntılarla, hem de düşme hattının çok üzerinde tamamladığı yeri bu sene daha iyi transferlerle destekleyip, ilk 6 içinde tamamlamasını canı yürekten isterim. Bunların olmasını görmek istiyorum, yoksa futbol üç sonuçla bir oyun. Yönetim ve Hikmet hoca ile yeni başarıları görmek istiyorum”

Yücel ayrıca, “Kayserisporumuza başarılar diliyorum. Taraftarımıza canı yürekten desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diyerek, konuşmasını sonlandırdı.