Yücel'den mülteci çıkışı! Seçilirse bakın ne yapacak?

İyi Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel'den mülteci paylaşımı. 'Misafirlikleri son bulacak' Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Yücel'den mülteci çıkışı! Seçilirse bakın ne yapacak?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İyi Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel'den mülteci paylaşımı. 'Misafirlikleri son bulacak.' Kazım Yücel sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı video ile Kayseri'de yaşayan mültecilerin 1 Nisan 2024 tarihi itibari ile misafirliklerinin son bulacağını dile getirdi.

Yücel'den mülteci çıkışı! '1 Nisan'da misafirlikleri son bulacak'

Yücel, Sahabiye Mahallesi paylaşımında Kayseri'de yaşayan mültecilere yönelik açıklamalarda bulundu.

Yücel'den mülteci çıkışı! '1 Nisan'da misafirlikleri son bulacak'

Yücel: "Şehrimde 1 Nisan'da mültecilerin misafirlikleri son bulacak. Bir belediye başkanı olarak söz veriyorum. Elimden geldiğince onların buradaki ticaretlerini denetleyeceğim. Ülkelerindeki isimlerini şehrimde vermelerine müsaade etmeyeceğim. Bütün denetimleri zabıta birimlerimle sıkı bir şekilde yapacağım. Benim Mehmed'im onların vatanında şehit oluyor. Onların gençleri burada benim vatandaşıma veresiye vermeye başladılar. O kadar kontrolsüz artık mahallelerimiz oldu. Bu mülteci kardeşlerim artık misafirliklerinin bittiğinin farkına varmalı, memleketlerine 1 Nisan'dan sonra dönmeye hazırlanmalı." dedi.