Yeniden Refah'lı adaydan ilçe başkanına şok suçlama

31 Mart Mahalli İdareler Seçiminin ardından Yeniden Refah Partisi Bünyan Belediye Başkan Adayı olan Şinasi Gülcüoğlu sessizliğini bozdu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Yeniden Refah'lı adaydan ilçe başkanına şok suçlama
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Son yapılan yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi (YRP) Bünyan Belediye Başkanı adayı olarak katılan Şinasi Gülcüoğlu, seçimlerin ardından önemli açıklamalarda bulundu. Aday olduğu süreçte tüm partilerin ortak hedefi olduğunu söyleyen Gülcüoğlu, iftiralara uğradığını söyledi.

Gülcüoğlu’nun Yeniden Refah Partisi Bünyan İlçe Başkanı ile ilgili söyledikleri ise dikkat çekti. Gülcüoğlu, yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

“İlçe başkanı ile nedenini hala bilmediğim bir şekilde sanki bir kavga varmış gibi, kendi geçmişinden gelen borçlarını benim tarafımdan oluşturulmuş gibi, Seçimden çekildiğim gibi kamuoyuna çirkin ve asılsız, gerçek dışı tezviratlar yapılmıştır.
Şahsıma ve hiçbir arkadaşıma danışılmadan oluşturulan borçların, arkadaşlarım ve şahsım tarafımdan ödendiğini de ayrıca belirtmek istiyorum. ( ve öyle söylendiği gibi büyük rakamlar olmadığını da ifade etmek gerekir.  Arzu edene belge sunulur.)
İlçe Başkanının kiralık arabasının, kendisine aitmiş gibi kamuoyuna lanse edildiği, icra yoluyla satıldığı, Evinin icra yoluyla satıldığı gibi kaynağı belli olan bu iftiraların, geçmişten gelen ve nasıl oluştuğunu bilmediğimiz borçları ve bu borçlar nedeniyle gelen icraların tarafımızdan getirildiği gibi birçok yalan, iftira ve iftiracıları önce Allah’a sonra siz değerli vatandaşlarımızın, kamunun vicdanına havale ediyorum.
Girmiş olduğum bütün seçimlerde olduğu gibi bu seçim de de şahsıma karşı ciddi iftira kampanyaları yürütülmüştür.

Seçim kazanmak uğruna her türlü ahlaksızlığı mübah gören bu müflisleri sizler daha iyi bilmektesiniz. Bu iftiralar karşılığında kim, kimden ne kadar ne almıştır bu durum kimlere ne yarar sağlamıştır bu hususlarda yine siz değerli vatandaşlarımın takdirindedir.”
 

Yeniden Refah'lı adaydan şok suçlama