Yeniden Refah'ın Büyükşehir adayı canlı yayında Aşr-ı Şerif okudu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde sürpriz bir çıkış yaparak seçimi 2. sırada tamamlayan YRP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Abdullah Özkırış, canlı yayında Aşr-ı Şerif okudu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Yeniden Refah'ın Büyükşehir adayı canlı yayında Aşr-ı Şerif okudu

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde sürpriz bir çıkış yaparak seçimi 2. sırada tamamlayan YRP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Abdullah Özkırış, canlı yayında Aşr-ı Şerif okudu.

Olay Türk Tv’de ekranlara gelen Yüz Yüze programının konuğu olan YRP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Abdullah Özkırış, Gazeteci Osman Çiftci ve Gazeteci Cem Atakan’ın sorularını cevapladı. 31 Mart Yerel seçimlerinden, Kayseri’yi etkisi altına alan toz taşımına kadar gündem içi ve gündem dışı birçok soruya yanıt veren Özkırış, Gazeteci Osman Çiftci’nin Aşr-ı Şerif isteğini de geri çevirmedi. Program kapanışını YRP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Abdullah Özkırış Aşr-ı Şerif okuyarak yaptı.