MUSTAFA AYDOĞAN

TAMİNCE AYAR !

MUSTAFA AYDOĞAN

Ülkemizde öyle durumlar yaşanıyor ki, neye kime inanacağımıza resmen şaşırıp kalıyoruz.

Bir taraftan “FETÖ ile mücadele ediliyor” deniliyor, bir yandan da bakıyoruz Pensilvanya’ya gidip FETÖ ELEBAŞISI ile görüşen, 17-25 Aralık sonrası Zaman Gazetesi’nin yüzde 25’ini satın alan, TUSKON dahil KHK ile kapatılan vakıflara üye olan Fettah Tamince Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı yönetim kurulu üyeliğine atanıyor.

Hem de hakkında MASAK ve MİT raporlarının olduğu iddiasına rağmen, 2019 için 150 milyon dolarlık fon büyüklüğüne sahip Ajansın yönetim kurulu üyesi yapılıyor. Topladığı himmet paralarını bir anda unutuluyor.

Tamince’nin Devletin ajansına atanmasına Milletvekili İsmail Koncuk ve Cemal Enginyurt’tan tepki gecikmedi. İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "FETÖ’cü Zaman Gazetesi’nin eski ortağı olan, FETÖ elebaşı ile Pensilvanya’da görüşen Fettah Tamince, Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın yönetim kurulu üyeliğine atanmış. FETÖ’yle mücadeleye nasıl inanalım? İhraç edilen 130 bin insan, size göre, daha mı çok suç işlemişti? Yazık" ifadelerini kullandı.

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt iseTwitter hesabından Fettah Tamince Turizm Tanıtım Ajansı YKÜ olmuş. Ne var bunda? Beni yapacak değiller ya! Adam Pensilvanya'dan berisini gezmiş dolaşmış, Koskoca tatil köyü var, para desen miktarı sınırsız, tabi ki favori Tamince. FETÖ'cü olduğuna dair söylentiler(!) vardı, takipsizlik aldı. Yürü be Tamince" paylaşımında bulundu.  

Zaman Gazetesine abone olmak suç, hisselerini satın almak ise suç değil. Böyle mi anlamamız lazım FETÖ ile mücadeleyi. Neyse biz yine anlamamış gibi yapalım ortalık kamufle olmuş FETÖ’cülerle dolu.

DİLİNİN UCUNDAKİ BAKLAYI ÇIKAR

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, şimdiye kadar sustu, sustu birden bire dili çözüldü.

“Terörle mücadele konusundaki defterler açılırsa birçok insan, insan içine çıkamaz” diyen Ahmet Davutoğlu’nun yaptığına “Aba altından sopa göstermek” denir.

Yeni parti kurması gündemde olan Davutoğlu kendini güya masum gösterme çabası içerisinde. “Şimdiye kadar niçin sustunuz” diye sormazlar mı insana?

Sayın Davutoğlu, bildiklerinizi eveleyip gevelemeden ya şimdi açıklayın, ya da ebediyen susun. Ortada bir suç var ise dönemin başbakanı olarak siz de o suça ortaksınız.

GELECEĞE YATIRIM

. ‘Geleceğe yapılan yatırım eğitimden geçer.´diyen Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu,ilçe sınırları içerisinde yer alan ilkokullarda eğitim gören öğrencilerden ihtiyacı olanlara verilmek üzere kırtasiye ve okul çantası dağıtacak.

Kırtasiye ve okul çantası verilecek öğrencileri ise okul idarecileri ve okul aile birliği belirleyecek. Başkan Palancıoğlu’nu bu davranışından dolayı kutluyorum.  İnşallah diğer Belediyelerimize de örnek olur. Maddi durumu iyi olmayan ve çocuklarının okul ihtiyaçlarını düşünen yüzlerce ailenin de biraz da olsa yüzleri güler. Bir kez daha teşekkürler Palancıoğlu. Sıra Kocasinan,Talas ve diğer ilçe belediyelerimizde hadi sizler de kolları sıvayın.

Yazarın Diğer Yazıları