MUSTAFA AYDOĞAN

Sen suçlusun BAKİ ERSOY

MUSTAFA AYDOĞAN

MHP Kayseri Milletvekili seçildikten sonra şimdiye kadar alışık olmadığımız işlere imza atıyorsun. Kah Karpuzcunun yanındasın, kah Simitçinin, kah garibanın yanındasın.

O da yetmiyormuş gibi tutturdun bir Kayserispor sevdası, “Başkan görevi bırakıyoruz” diyor, sen tutuyor kimse cesaret edemezken ortaya aday çıkarıyorsun, liste oluşturuyorsun. Senin suçun çok …

İnsan bunları yapmadan önce Belediyelerin yaptığı gibi kocaman bir tabela yazdırır şöyle:  “Değerli Kayserili vatandaşlarımız, yapacağımız çalışmalardan dolayı çevreye vereceğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz” şeklinde. Bunu yaptırdınız mı yok.

Baki Ersoy ismi gerek Kayserispor konusunda, gerekse başka konularda öne çıkınca birileri rahatsız oldu. Kibar Feyzo filminde olduğu gibi ne diyordu köyün ağası Şener Şen, “Ağa p… üstüne p.. olur mu” diye.

Siz de fazla oldunuz, bu şehirde bazı isimler sürekli ön planda dururken onları gölgede bıraktınız. Siz suçlusunuz Baki Bey. Bir şehrin bir ağası olur, siz çıktınız ortaya, “Ağa’da benim Paşa’da benim” dediniz.

Ne mütevaziliği elden bıraktınız, ne de ağa’lığı. O yüzden siz suçlusunuz Baki Bey…

Her ne kadar konuya esprili yaklaşsam da Kayseri’de hayatın gerçeği bu.Siz çıkıyorsunuz meydana Kayseri’nin yıllardır süren geleneğini bozmaya çalışıyorsunuz.

Kayseri sizi Milletvekili seçti, gidin meclise katılın oturumlara bitince de çıkın keyfinize bakın. Kayseri’nin sorunları varmış, yeterli yatırımları, destekleri alamıyormuş, vatandaşın derdi, sıkıntısı varmış, siz operatör Doktor musunuz ki yaraya neşter vurmaya kalkıyorsunuz. Geliyorsunuz Kayseri’ye durmadan günden yaratıyorsunuz. Yok o mahalle senin, yok o köy benim gezip duruyorsunuz…

Bu kadar da olmaz ki bu yüzden siz suçlusunuz Baki Bey.

Dün akşam Kayserispor için yapılacak olan vefa gecesine davet edilmediniz. Sizin olduğunuz yerde hareket oluyor bunu bilmiyor musunuz? “Nerde hareket orda bereket” diyeceksiniz ama gözler sizin üzerinizde olacak, birçok insan size odaklanacak. Zaten bir tabela bile yazdırıp uyarmadınız o yüzden siz suçlusunuz Baki Bey.

Hem kendiniz ağzınızla söylediniz; “Ben futboldan anlarım” diye, sonra da kalkıp, “Bu futbolcu niçin transfer edildi, bu futbolcuya niçin bu kadar para verildi, ona verilen para ile 5 tane kaliteli futbolcu transfer edilirdi” diye benim OLAY TÜRK’teki programın ismi gibi DOBRA, DOBRA konuşacaksınız. Sizin dilinizin kemiği yok, sözünüzü esirgemiyorsunuz o yüzden siz suçlusunuz Baki Bey.

Burası KAYSERİ, Kayseri’de öten boruları susturduğunuz için SİZ SUÇLUSUNUZ BAKİ BEY

Basın toplantısını pür dikkat izledim ve İŞTE BU DEDİM. SON SÖZÜM DE; HELAL OLSUN BAKİ BEY. SEN HEP BÖYLE SUÇLU OL EMİ…

Yazarın Diğer Yazıları