MUSTAFA AYDOĞAN

PİSLİĞİNİZ TEMİZLENSİN!

MUSTAFA AYDOĞAN

Önce Silahlı insansız hava aracını “Böyle yöntem olmaz. Eskiden JİTEM vardı, şimdi aynı görevi SİHA’lar yapıyor. Böyle yöntem hukuk devletinde olmaz ancak savaşta olur” diyen CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, şimdi de Barış Pınarı Harekatı ile ilgili olarak Twitter hesabından yaptığı paylaşımda; 'Hükümetin bilmesi gerekiyor; bu haksız bir savaştır ve Kürtlere karşı yapılan bir savaştır' ifadelerini kullanıyor.

Siha’lar konusunda yaptığı açıklamasına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’da destek vermişti. Bakalım bu kez Barış Pınarı Harekatı hakkında yaptığı açıklamalarına da destek verecek mi?

“Suriye’ye Gül dağıtmaya gitmiyorsunuz, bunun adı savaş değil de nedir?” diye soran CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’na göre Hırsızın hiç suçu yok. Utanmadan, sıkılmadan bir de PKK ve PYD terör örgütlerine yönelik bu operasyona tüm Türkiye’nin karşı çıkması çağrısında bulunuyor.

Sihaların PKK’lı teröristleri vurmasına da “Alçaklık” diyen Tanrıkulu, terör örgütlerinin arkasında durarak asıl alçaklığı kendisinin yaptığının farkında değil galiba.

Vatanını, Milletini, Bayrağını seven Cumhuriyet Halk Partililerin de böylesi bir milletvekiline tahammül gösterdiklerini sanmıyorum.

Hakkında Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma açılan Sezgin Tanrıkulu’nun bu partiden derhal uzaklaştırılması CHP’ye puan kazandıracak, aksi durumda CHP büyük bir tepki toplayarak erimesine neden olacaktır.

Bir zamanlar FETÖ’nün sözcülüğünü yapan CHP’li vekil görülüyor ki PKK’nin sözcülüğünü de üstlenmiş durumda.

FETÖ’ye bağlı  Dernek ve Vakıfların  kapatılmasına karşı çıkarak,” Dernek, Vakıf ve sendikaların kapatılması,  mallarına el konulması, Anayasa ve AİHS’nin açık ihlalidir, hukuka aykırıdır, darbe uygulamasıdır” açıklaması halen hafızalardan silinmeyen Sezgin Tanrıkulu’nun “Kırdığı Ceviz” değil ama kırdığı POT kırkı geçti.

Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu meclise asla yakışmıyor. Her zaman “Mustafa Kemal’in izinde yürüyoruz” diyen CHP’lilerin bu vekili dışlamaları için başka nedenler aramaya gerek var mı?

Şanlı Ordumuz yıllardır başımıza bela olan Terör örgütünü temizlemek için canla, başla mücadele ederken arada bir de olsa böylesine çatlak seslerin çıkması ister istemez sinirlerimizi zıplatmıyor değil.

Bu ülkenin ekmeğini yiyip de bölücülerin ve terör örgütlerinin bayraktarlığını yapanlar her kim olursa olsun Allah onları kahretsin, onlara yazıklar olsun. Terör örgütlerini bu kadar çok düşünüyorsanız yollar açık gidin yanlarında yer alın. Alın ki Mehmetçiklerimiz sizleri de onlarla birlikte çukura gömsün. Pisliğiniz temizlensin…

HELAL OLSUN MİLLİLERE

Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu 8. maçında Fransa ile karşı karşıya gelen ve maçtan 1-1 berabere ayrılan Türkiye A Milli Takımımızı yürekten kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum.

Yazarın Diğer Yazıları