MUSTAFA AYDOĞAN

Kazf-ı muhsenat

MUSTAFA AYDOĞAN

FATİH TEZCAN

 

“Cumhuriyeti getiriyorum yalanıyla başa geçtikten sonra devlet ve Millet düşmanlarına verdiği sözlerin gereği olarak 15 sene cumhurdan kaçan, Milletin Egemenliğinden rakı bardaklarına sığınan bir İslam düşmanını, 3 kuruş için tepenize oturtmaya değer miydi?”

Durun daha bitmedi zırvalar;

“GÜLEN’İ GÜNDE 20 SAAT DİNLERDİM… YEMEK YAPARKEN BİLE KULAKLIKTA PEYGAMBER SEVGİSİ ANLATIRDI… YEMEK YAPARKEN GÖZYAŞLARIM ÇORBAMA AKARDI…”

“Fethullah Gülen’e geçmiş olsun. Hakkında öldü diye yazacak kadar vicdanı kararanlara Rabbim edeb ve akl-ı selim nasib etsin”

Araştırmacı, gazeteci kimliği ile bir web sitesinde makaleleri yayınlanan bu kişi Fatih Tezcan.

Körfez Savaşı, Tevrak ve Irak’a Silah Satan ABD Şirketleri adlı makaleleri ile gündeme gelen Tezcan, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e dil uzatmayı marifet haline getirmiş.

Son olarak yaptığı paylaşımda da ,”Çin’den gelen Türkler temiz çıkmışlar ve ilk işleri Anıtkabir’e gitmekmiş. Enfekte olmamalarına  sevindim . Herkes şükretmek için kendi dininin tanrısına, mabedine gider bizi ilgilendirmez. ‘Virüsün büyüğü anıtkabirde’ demek gereksiz tahrik geçmiş olsun” diyerek Atatürk düşmanlığını bir kez daha sergiliyor.

Bir zamanlar yani 2017’de sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla da AK parti’yi karıştıran bu  kazf-ı muhsenat meydanı o kadar boş bulmuş ki KÖPEKSİZ KÖYDE DEĞNEKSİZ DOLAŞIYOR.

İftira, çamur atma yalan ... Psikolojide kişilerin geliştirdiği savunma mekanizmaları, yani; psikolojik bir rahatsızlığın belirtileri.

Fatih Tezcan’ın öncelikle bir psikiyatrist’e, ve psikologa gösterilmesi lazım.

Akıl Melekesi yerinde mi, akıl ve ruh sağlığı yerinde mi mutlaka bir muayeneden geçirilmeli.

Bir odaya da hapsedip durmadan buna senaryosunu Turgut Özakman’ın yazdığı ve KURULUŞ dizisinin 5 bölümü de sürekli izletilmeli.

Daha sonra da çorbaya gözyaşını akıttığı FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimi sürekli gösterilmeli.

Kimler için SALYA-SÜMÜK ağladığını anlayana kadar da izletmeye devam edilmeli.

BU KAZF-I MUHSENAT her defasında bu kadar rahat olmasını neye, kimlere borçlu, sırtını kimlere dayıyor, arkasında kimler var?

Elbette ki önce bu sorulara cevap bulmak lazım,

Her şey zamanla mutlaka ortaya çıkacaktır.

Normalinde sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlar nedeniyle birçok insanın kapısına Polis dayanırken, Cumhuriyet Savcıları niçin Fatih Tezcan hakkında gereğini yapmıyor?

5816 sayılı Atatürk aleyhine işlenen suçlar hakkındaki kanun gayet açık. İlgili kanunun ilk maddesi şöyle:

"Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret eden veya söven kimse bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Atatürk'ü temsil eden heykel, büst ve abideleri veyahut Atatürk'ün kabrini tahrip eden, kıran, bozan veya kirleten kimseye bir yıldan beş yıla kadar ağır hapis cezası verilir."

UNUTANLAR VAR İSE HATIRLATMAK İSTEDİM…

Yazarın Diğer Yazıları