MUSTAFA AYDOĞAN

HERKES UNUTUR,ALLAH UNUTMAZ

MUSTAFA AYDOĞAN

Boydak Holding’in ismi değiştirildi, dün basın toplantısı yapılarak yeni ismi ve logosu tanıtıldı. Boydan Holding’in ismi Erciyes Anadolu Holding olarak değiştirildi. Logosu ise Erciyes’ten esinlenerek tasarlanmış.

İlk bakışta fena da durmuyor ama herkesin bakış açısı da bir olmuyor. Bizim Gazeteci arkadaşımız Cafer Zengin, olaya biraz daha farklı açıdan bakmış. İnsan dikkat edince de ne kadar haklı olduğunu anlıyor.

Boydak Holding’in yeni logosu ve kapatılan Bank Asya’nın logolarını yan yana koyunca küçük nüans fakları ortay çıkıyor. Sanki Bank Asya’nın logosu’nu önlerine almışlar üzerinde çok az değişiklik yapmışlar.

Bilerek ve isteyerek mi yapıldı, yoksa bir tesadüf mü orasını bilemeyiz. Dikkatlice her iki logo’yu inceleyenler mutlaka hak vereceklerdir, tesadüfün bu kadarı da olmaz…

Her ne kadar FETÖ terör örgütü ile mücadele ediliyorsa da hala FETÖ severler kazı, kazı bitmiyor. Kazıdıkça altından yenileri çıkıyor.

Demek ki onlar için Vatan, Millet hikaye tek inandıkları doğru Vatan haininin ağzından saçılan salyalar.

Nerede ise o salyaları şifa niyetine yalayacaklar. Hatta onun salyalarını yalayınca belki Cennet’e bile gideceklerine inanıyorlardır Allah muhafaza.

Bazıları FETÖ terör örgütü elebaşı tarafından kandırıldıklarını vurguluyorlar. Diyelim ki doğru, bazıları da körü, körüne bağlanmış “Dönen dönsün ben dönmem yolumdan” diyor bataklığın içine durmadan yürüyorlar.

FETÖ elebaşı ve onlara inananların ne din ile ne de imanla alakaları yok. Olsa Allah’ın yarattığı canlara kıymazlar. Dinimizde en büyük günah ve affedilmeyecek olanlardan birisi Allah’a şirk koşmak.

Bunlar Cennet’in anahtarı hain, Terörist başının elinde zannediyorlar. Cennet’in kapısını o açacak, ardından da onlar girecek.

Bu beyinleri yıkanmış kişilere ne kadar da “Yok öyle bir şey” desek de inandıramayız. Öncelikle şunu bilmeleri lazım ki; bu ülke çok badireler atlattı, 7 cihan üstümüze geldi ama Allah’ın da yardımı ile tüm bunları bertaraf etmesini, vatan hainlerini ve tüm düşmanları bozguna uğratmasını bildi. O yüzden benim içim rahat. Bu ülke üzerinde oynanan oyunlar yeni değil ki, bir FETÖ haininde korkalım, çekinelim.

Ancak  bizi yönetenlerin ve Devletimizin adil olması lazım. Kasadaki çürük meyveleri iyi temizlemesek diğer sağlam meyvelere de zarar verir. Ama mutlaka temizlemek gerekiyor, daha açığı birilerini yargılayıp ceza verirken, birilerini de BORSA’larla, ve adam kayırmacılığıyla salıvermeyelim. Adaletin terazisinin doğru tartması şart. Tüm bunları yaparken de insanda Allah korkusu olması lazım. Ne derler: KORK ALLAH’TAN KORKMAYANDAN.Bazen kişisel çıkarlar ve hırslar Allah’ın varlığını unutturuyor. Herkes her şeyi unutur amma Allah hiçbir şeyi unutmaz.

Yazarın Diğer Yazıları