MUSTAFA AYDOĞAN

HELAL OLSUN BAKİ ERSOY

MUSTAFA AYDOĞAN

“Bu şehirde teşkilatımız olarak ‘Ağayı da, paşayı da’ tanımıyoruz. Bizim bildiğimiz tek şey yapılan yanlışlara karşı bu sıkıntılı günlerde Kayserili hemşerimizin yanında olmak ve onlara Allah rızası için hayırlı işler yapabilmek. Bizim Sevdamız Kayseri’

Bu sözler MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’a ait.

Sayın Milletvekili Kepçe ile Karpuzu dağıtılan esnafa çağrıda bulunuyor; “Ulusal ve yerel basında Kayseri’mizin imajını kötüleyen, alnının teri ile para kazanırken, kepçelerle ve zabıtalarla tezgahı dağıtılan karpuzcu esnafı kardeşimizin zararını kabul ettiği takdirde Kayseri’nin milletvekili olarak ben karşılayacağım” açıklaması yapıyor. Ardından da Karpuzcu Yavuz Turhal ile buluşarak zararını karşılıyor.

Baki Ersoy, partili, partisiz herkesin takdirini kazanırken, çok az da olsa bu durumdan rahatsız olanlar da olmuyor değil. Neymiş efendim ittifak ortağında rahatsızlık yaratırmış. Aslında ittifak ortağının bir rahatsızlığı yok ama MHP’li bir vekilin bu şekilde duyarlı davranması ve takdir edilmesinden dolayı kendisinin rahatsızlığı var.

Bu kişi MHP iktidara gelse inanın ay çekirdeği gibi anında yönünü değiştirir, herkesten çok MHP’li olur.

Allah bu tür insanlara fırsat vermesin, yapmayacakları, yapamayacakları şey yok. Ne demek istediğim gayet açık.

Meclis’te sürekli Kayseri’mizin meselelerini dile getiren ve Kayseri’de de bağ evlerinde keyif çatmayarak esnafın, köylünün, çiftçinin yanında olan Baki Ersoy, daha şimdiden büyük sevgi kazandı ve dualar alıyor. Bu şekilde devam ederse Kayseri’miz kazanır, MHP kazanır. Kendisini yaptığı çalışmalarından dolayı yürekten kutluyorum. HELAL OLSUN BE BAKİ ERSOY.

ÇOK MU ZOR DURAKLARA TABELA ASMAK?

   Daha önce de çeşitli şekilde gündeme getirdim şu Otobüs duraklarını ancak hiçbir hareket yok.

Belediye otobüs duraklarının üzerinde hangi semtlere giden otobüslerin saatlerine kadar yazan tabelalar mevcuttu. Uzun zamandan beri kaldırılan bu tabelaların yerine yenileri asılmadı. Vatandaş hangi duraklardan, hangi semtlerin otobüslerinin durduğunu bilmiyor. Bilet satış gişelerine giderek semtlerine giden otobüslerin hangi durakta durduğunu sorup öğrenmeye çalışıyorlar. Bilenler biliyor, bilmeyenler de duraklar arasında mekik dokuyor. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım daire başkanlığı diye bir kurum var. Bunun yanında Otobüs işletmesi var, ancak hiç biri de bu tabela olayına aldırış etmiyor.

Otobüs duraklarının camlarına reklam almak varken, nasıl aldırış etsinler ki, Bir de onunla kim uğraşacak?

Mustafa Çelik zamanında tutmasan tüm duraklara kamera konulacak ve durakta bekleyen yaşlıları almayan halk otobüs şoförleri tespit edilecekti.

Vatandaşların haklı isteklerini bu kez inşallah başkan Memduh Büyükkılıç duyar da hangi durakta, hangi semtin otobüslerinin durduğunu gösteren tabelalar yeniden yaptırılır. Biz yapılıncaya kadar ısrarla takipçisi olacağız.

Yazarın Diğer Yazıları