MUSTAFA AYDOĞAN

EL ATMADIĞINIZ BİR BURASI KALDI

MUSTAFA AYDOĞAN

Kayseri’de bir deyim var; “Her boyayı boyadık bir fıstığı yeşil kaldı” diye.

Bazı insanlar var ki bu bazı kişiler de hep aynı kişiler, nerde bir boşluk bulurlarsa hemen oraya gözlerini dikiyorlar. Hiçbir şeyden geri kalmıyorlar, el uzatmadıkları yer olmuyor. Bir de” suyu akışına bırakalım” demiyorlar.

Nasıl ki FETÖ haini Türkiye’mizde kendi adamını yerleştirmediği yer bırakmadı ise, benzer taktikler Kayseri’de uygulanmaya çalışılıyor.

O birileri dediğimiz insanlar kendine yakın olan kişileri el altından önemli kurumların başına getirmeye çalışıyorlar.

Hemen bir örnek verelim;

Hepimizin saygın ve dürüst kişiliği ile yakından tanıdığı ve bildiği İsmet Taymuş 23 yıl hizmet ettiği Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü görevinden emekliliği nedeniyle ayrıldı.

Taymuş’un ayrılmasının hemen ardından Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü için kulis ve çalışmalar başladı. Birçok isim sıraya girdi.

 

Sonra iki isim öne çıkarıldı. Bunlardan biri iddialara göre Atatürk düşmanlığı nedeniyle tepkilerin çok olacağı için geri çekildi.

İkinci adı geçen kişi ise daha önce Büyükşehir Belediyesi’nde daire başkanlığı yapan,15 Temmuz darbe girişiminin ardından eski başkan Mustafa Çelik zamanında başlatılan soruşturma kapsamında FETÖ, PDY mensubu veya ilişiği ileri sürülerek tazminatsız iş akdi feshedilenlerden birisi.

Özellikle de Kayseri’de sözü geçen bir büyüğümüzün bu isim üzerinde ısrarla durduğu ve Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü görevine atamasının yapılması için çaba harcadığı iddiası ortada dolaşmaya başladı.

Bu kişi buraya atanırsa asıl DANANIN KUYRUĞU O ZAMAN KOPACAK.

Kayserimiz FETÖ borsası söylentileri ile çalkalanırken, hala Saman altından su yürütülmesini kimse de kabullenmez. Benden söylemesi…

İnsanın aklına “Kayserimizde bu işi layıkı ile yapabilecek liyakatlı kişiler yok mu?” sorusu geliyor. Mutlaka vardır.

 İllaki aslı olsun veya olmasın adının bir şeylere karışmış olması mı lazım? Hele, hele de FETÖ pisliğine bulaşmış bir insan getirilirse bu kez onu oraya getirtecek isim ya da isimlerin biletini başta Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan keser. Mutlaka kulağına gidecektir.”Yerin kulağı var” derler ya, yerin kulağı olmasına da gerek yok, çığ gibi tepki yağar.

Bırakın buraya Devletimiz kimi uygun görür, kimi atarsa herkes saygı duysun. Amma velakin buraya da mutlaka el atacaklar.

BİR OCAK BAŞINI DA TEMİZ BIRAKIN, HER OCAK BAŞINA KÜL ATMAYIN!

--------------------------------

Helal olsun be Rektörüm

Tam ibret alınacak ve takdir edilecek bir haber,

Haber şöyle:

 

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, son teknoloji cihazlarla donatılan poliklinik personeli ve hastane hakkında şikayet aldı. Hastanın mağdur edilip, edilmediğini denetlemek isteyen Aldemir, mesai saatinde özel aracıyla kıyafet değiştirip şapka takarak diş merkezine gitti.

REKTÖRÜ TERSLEDİ

Muayene olmak isteyen rektörü elinde sigara ile karşılayan personel, "Muayene olamazsınız, doktor yok, başka hastaneye gidin" dedi. Rektör, "Doktor ne zaman gelecek. Dişim ağrıyor" dedi. Personel, "Neden bu kadar çok soru soruyorsunuz? Başka hastaneye gidin, doktorlar izinli. Bir aydır doktor yok" diyerek Aldemir'i tersledi. Rektörü tanımayan personele Aldemir, "Ben rektörüm, neden hastalara böyle davranıyorsunuz" diyerek tepki gösterdi.

 

"GEREKENİ YAPTIM"

Rektör Aldemir, Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi Başhekimiyle görüşerek kendisini tedavi etmeyen, tersleyen ve laubali davranan poliklinik çalışanlarının başka yere kaydırılması ve Kuşadası'nda polikliniğin kapatılması talimatını verdi.

Aldemir,” "Hasta bakmayan ve laubali davranan personeli affetmem. Gereğini yaptım” diyor. Helal olsun be Rektörüm . Eli öpülecek adamsın vesselam.

 

BİR ZAMANLAR KAYSERİLİ JET SAĞLIK BAKANINI HATIRLATTI.

 

 

 

Yazarın Diğer Yazıları