MUSTAFA AYDOĞAN

EĞER YERSEN!

MUSTAFA AYDOĞAN

FETÖ elebaşı yıllarda ülkemizde korundu kollandı, beslendi, büyütüldü. Pensilva’ya gidince gözyaşı dökenleri mi ararsınız, “Gel de bitsin bu hasret” diyenleri mi ararsınız, Saylorsburg beldesinde bulunan kampını ziyaret için sıraya girenleri mi ararsınız, kameralar karşısında inciler dizenleri mi ararsınız nelere şahit olmadık ki.

Hani bir deyim var hepinizin bildiği; “yemek yediği tabağa pis… ” diye. Fetö elebaşı da aynısını yaptı, el sağlıklığı olarak “Aman ben neymişim herkes beni bu kadar büyütüp göklere çıkarmışken bir darba yapıp ülkenin tepesine oturayım” diye iştahını kabartarak o kahpe darbe girişiminde bulundu. Sonuç malum, Türk Milleti, “Bu ne ya usandırdınız darbe, yapa, yapa yeter artık” diyerek ne tanklara aldırdı, ne kurşun yağdıran helikopterlere, ne bomba atan uçaklara. Ne de kurşun sıkan hainlere…

Gövdesini siper etti, kanı pahasına, canı pahasına.

Allah canını veren şehitlerimizden razı olsun, mekanları Cennet olsun. Tüm Gazilerimizi de minnet ve şükranla anıyoruz.

Bir zamanlar Fetö elebaşının Bo…. yere düşürmeyip havada kapanlar, şimdi senden, benden daha Fetö düşmanı kesildiler.

Eğer yersen…

Şimdi gelelim 15 Temmuz 2016’dan bu yana aradan geçen zamana;

FETÖ’nün yaşattığı kara gün ve geceden hiç ders çıkarılmamışa benziyor. O hainlerin boşluğu bu kez de başka tarikatlar tarafından doldurulmaya çalışılıyor.

“Fırsat bu fırsat”deyip harekete geçen tarikatları destekleyen destekleyene. Biz bir türlü aklımızı başımıza almayacak mıyız, yaşananlardan ders çıkarmayacak mıyız?

Bizim tarikatlara ihtiyacımız mı var? Allah’ın bize bahşettiği Kuranımız yok mu? Açın okuyun ne öğrenmek istiyorsanız oradan öğrenin.

İllaki başımızı, kıçımızı sallayarak mı ibadet etmeliyiz. Örnek alınacaksa da Peygamber efendimiz bize yeter. O’nun yaşantısını örnek alalım.

Ahmet Davutoğlu’nun AK Parti’den istifa etmesinin ardından hemen başlıklar atılmaya başlandı; bilmem ne tarikatı “Davutoğlu’nu mu destekleyecek, AK Parti’yi mi destekleyecek” diye. Hatta Davutoğlu’nun tarikat lideriyle yaptığı görüşmenin fotoğrafı da servis edilmeye başlandı.

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Cübbeli Ahmet’e bağlı vakıf ve derneklere hükümete yakın birçok kaynaktan destek sağlandığının iddialarının sıkça tartışma konusu olduğunu belirtiyor.

 

CHP’li Vekil, Ekrem İmamoğlu’na oy verilmesinin haram olduğu iddiasında bulunan Cübbeli Ahmet’e yakın bazı vakıflara resmi plaka bile tahsis edildiğini iddia ederek, “Cübbeli Ahmet’e bağlı vakıf ve derneklere arazi, bina ve maddi destek sağlandığı çok açıktır. 15 Temmuz darbe girişiminden ders almayan iktidarın halen cemaat ve tarikatlarla iş birliği içinde olması ülkemiz ve geleceğimiz açısından büyük tehlikeler yaratmaktadır” ifadelerini kullanıyor.

Ah benim güzel kardeşim zamanında FETÖ elebaşı için de çok uyarılarda bulunulmuştu, ancak uyaranlar neredeyse çarmıha gerilecekti. Taa ki pis yüzü ortaya çıkıncaya kadar.

Şimdi hangi tarikatları, hangi vakıfları yazalım? Yazanlar düşman, övenler dost ilan ediliyor. Tıpkı FETÖ darbe girişiminden önceki gibi.

ALLAH SONUMUZU HAYIR GETİRE.

Yazarın Diğer Yazıları