MUSTAFA AYDOĞAN

DANIŞIKLI DÖVÜŞ MÜ?

MUSTAFA AYDOĞAN

AK Parti’yi Başkan Recep Tayyip Erdoğan bitirmese de o’na ve AK Partiye iyilik yaptığını zannedenler bitirecek bu gidişle.

Sayın Cumhurbaşkanı onca işin gücün arasında bir içeri, bir dışarı koştura dursun, diğer taraftan da oyların her geçen gün azalması nedeniyle bir de o şehir senin, bu şehir benim mitingler düzenlesin, birileri de çıksın “Şeriat” çığırtkanlığı yapsın.

Ya sabır yarabbi…

Durduk yerde bakıyoruz kimileri Erdoğan’ı kafasına göre Halife ilan ediyor, birisi çıkıyor Şeriat’tan bahsediyor. Tüm bunların Cumhurbaşkanının hoşuna gittiğini düşünmezken, bir taraftan da “Acaba danışıklı dövüş mü?” demekten kendimi alamıyorum.

İnsan ne düşüneceğini bilemiyor, bu konudaki cahilliğimi bağışlayın…

Önce bu konuya nerden girdiğimi belirteyim:

Ulusal bir Gazetenin yazarı olan Prof. Dr. Hayrettin Karaman, “Şeriat kurallarını uygulamada engel yok; değişim için anaokulundan üniversiteye kadar okul açmak mümkün. AK Parti iktidarı İslami kesimin ayaklarındaki bağ, bukağı ve prangaları çözdü” diyor

Prof önce Bukağı’nın ne olduğunu ve kimlerin ayağına takıldığını bilecek yazısını da ona göre yazacak.

Yani koskoca Prof. Dr…

BUKAĞI: kaçmasını önlemek için hayvanın ayağına geçirilen demir köstek.

Ya da; Eskiden ağır cezalıların ayaklarına takılıp ucuna pranga bağlanan demir halka.

 Demek ki Bukağı hayvanların ve eskiden ağır cezalı mahkumların ayağına takıldığına göre ülkemizde ne hayvanın, ne de mahkumların  ayağına bir şey takılmıyor.

Ya da takılıyor da biz mi bilmiyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti devletini ne zannediyorlar acaba. Prof. Dr. Hayrettin Karaman gibiler yüzünden Mustafa Kemal Atatürk düşmanlığı, Cumhuriyet düşmanlığı ve hatta laiklik düşmanlığı yapılıyor.

Oturdukları yerde oturamıyorlar.82 Milyonluk günümüz Türkiye’sinde kaç kişi Demokrasi’ye, kaç kişi Şeriat’a karşı çıkar?

Her şeyi bildiklerine göre onu da biliyorlardır. Bile, bile de “Lades” diyorlar. Yara kaşımaktan başka bir şey yapmıyorlar.

Ayıptır, günahtır, yazıktır insanları bölmeye, parçalamaya, hatta anarşi yaratmaya kalkmayın. Şimdiye kadar bu Millet yeterince bedel ödedi, artık bedel ödeyecek durumda değil. Rahat ve huzur istiyor.

Kimsenin huzurunu bozmaya kalkmayın. İllaki de “Şeriat” istiyorsanız, ayaklarınızı bağlayan yok, gidin şeriat’la yönetilen bir ülkeye yerleşin. Bu ülkeye ve insanlarına da iyilik etmiş olursunuz. Size söz gidecek olursanız arkanızdan bir tas su dökeceğim.

Yazarın Diğer Yazıları