MUSTAFA AYDOĞAN

BUZDOLABININ KAPAĞI AÇILMASIN!

MUSTAFA AYDOĞAN

Oh be şükürler olsun 23 Haziran’ı geride bıraktık.

Hani, “Yorgan gitti, kavga bitti” derler ya, İstanbul ‘da yenilenen seçim dün geride kaldı. Seçim için Türkiye neredeyse İstanbul’a akın etti. Otobüs şirketleri durmadan ek seferler düzenlediler.

Seçim bitti bitmesine de kavga bitecek mi? Bakıp göreceğiz.

31 Mayıs’ta oy kullanmayanlar kimisi rica minnet, kimisi, “Ama ne olur, ne olmaz kullanalım da korkulu rüya görmeyelim” diye bu kez sandık başında hazır bulundular. Şimdi yeniden geri dönüş zamanı.

Seçime sayılı saatler kala bir yandan cezaevinde tutuklu bulunan Demirtaş’ın mesajı, diğer yandan da bebek katili caninin mektubu ortaya çıktı.

Bu da yetmezmiş gibi Terörist başının kardeşi, diğer bir terörist Osman Öcalan’da TRT’nin Kürtçe kanalında boy gösterdi.

Yazılanlar inanabilirsiniz TRT’ye, devletin kanalına. Senin, benim paramla ayakta duran, elektrik faturalarından bile paramız kesilen TRT’ye…

Adalet Bakanlığı 2015 yılında PKK’dan ayrılıp Kuzey Irak’a yerleşen terör örgütünün önde gelen isimlerinden Osman Öcalan hakkında kırmızı bülten çıkarılması ve iadesi için harekete geçmiş.

Ergenekon ve Balyoz davalarında “gizli tanık” olarak Türk Silahlı Kuvvetleri’ne kumpas kuran ve elinde yüzlerce asker ve vatandaşın kanı bulunan Osman Öcalan’ın gizli tanıklığı ile yüzlerce Türk Subayı haksız yere suçlanmış.

İster seçim için, isterse geçim için olsun terörist başı ve kendisi gibi terörist olan kardeşine TRT’de yer verilmesi kimin kanına dokunmaz, hangi şehit ailelerini ve gazilerimizi derinden yaralamaz?

Türk Milletine önce “Beka” meselesi denildi, sonra da zekâsı ile alay edildi.

Şimdi sırada ne var, bunun ardından ne gelecek, neyin hesapları yapılıyor?

Birileri inceden, inceden yeniden “ÇÖZÜM SÜRECİ” diye zırvalamaya başladı. Denedik gördük, şehirlerin altının nasıl oyulduğunu, kazılan hendekleri, yapılan barikatları. Her yere patlayıcıların nasıl yerleştirildiğini. Şehitlerimizin Al Bayrağa sarılı tabutlarını.

7 Haziran 2015- 06 Haziran 2016 tarihleri arasında 337 asker, 182 polis ve 13 korucu olmak üzere 532 güvenlik görevlisi şehit oldu. Şehitlerimizin 22’si daha doğmamış toplam 513 çocuğu yetim kaldı. 76 şehre 238 ilçeye şehit acısı düştü.

Birileri unutsa da şehitlerimizin acısı hala taze, hala yüreklerde, ateş sadece düştüğü yeri yakmadı, tüm Türk Milletini yaktı.

 

 

AK Parti iktidarının 2012 yılının son aylarında başlattığı ‘çözüm süreci’, 7 Haziran 2015 genel seçimlerinin ardından Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ifadesiyle buzdolabına konuldu. 

Varsın Buzdolabında dursun, sakın kimse de buzdolabının o kapağını yeniden açmaya kalkmasın.

SAKIN HA !

Yazarın Diğer Yazıları