MUSTAFA AYDOĞAN

'BİZ YAPTIK OLDU' DEMEKLE OLMUYOR

MUSTAFA AYDOĞAN

Hele Şükür sonunda birisi çıktı ve açıkça hesap soruyor, sorabiliyor. Şimdiye kadar kimse çıkıp da, “Getirin şu hesaplarınızı kitaplarınızı bir bakalım” diyen olmadı.

Bir Mehmet İncialan vardı o da hakkında açılan davalardan dolayı Adliye’yi yol etti. Başka da hesap, kitap soran oldu mu olmadı, duyan varsa duyursun da biz de öğrenelim.

Şimdilerde ise “Sevdamız Kayseri” diyen MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy çıktı meydana adeta, “Köpeksiz köyü buldunuz değneksiz mi dolaşıyorsunuz?” der gibi hesap sormaya başladı.

Allah, Allah…

Demek ki, bu şehirde kimsenin karşılarına çıkmaya cesaret dahi edemediği o malum kişilerin karşısına dikilecek cesaret ve yüreklilikte birisi varmış.

Bu Baki Ersoy değil de başka birisi olsa idi neler olurdu insan düşünmek bile istemiyor.

Ersoy’un yaptığı açıklamayı okuyup da “Helal olsun Baki Ersoy” demeyecek kaç kişi çıkar bu memlekette onu da bilmiyorum.

Çıkmasına çıkarlar da seslerini çıkarabilirler mi? o biraz zor.

Kayserispor’u borç batağına saplayanlar bu kez karşılarında çetin cevizle karşılaştılar.

Baki Ersoy’u karşılarına almak demek, binlerce Kayserispor sevdalısı taraftarları da karşılarına almak demek.

Ülkücü camiayı hiç yazmaya bile gerek yok…

Onlar zaten her zaman arkasındalar.

 Bu kez PAPUÇ PAHALI…

Bakın MHP Milletvekili Baki Ersoy yaptığı açıklamasında neler söylüyor: “Kayserispor Olağanüstü Genel Kurulunda Mali yönden İbra söz konusu olduğu takdirde Yönetim Kuruluna destek vermeyeceğimizi, Delege olarak kabul ettiğim (çünkü delege listesini bilmiyoruz) 300 arkadaşımız ile birlikte salona gelip İbra konusunda ‘Red’ oyu kullanacağımızın bilinmesini istiyorum. Daha 5 Ay önce 30 Haziran tarihinde 140 Milyon TL olan borç miktarının 300 Milyon TL’ye çıkmasının izahının yapılmadığı bir ortamda bizim yanlışa yanlış diyebilecek yüreğimizde vardır çok şükür.

 Kayserispor siyasetin çok üzerinde bir kurumdur ve kimsenin babasının çiftliği değildir. Delege listesinin askıda olmamasının da suç teşkil ettiği bir Genel Kurulda bu saatten sonra hesapsızları da hesaba katın..!

Eeee şimdi ne olacak dersiniz, birilerinin paçası mutlaka tutuşmuştur. Sahi puan cetvelinin son sırasına demir atan Kayserispor’un ortada bir başarı yokken borç batağına saplanmasının nasıl bir izahı olabilir ki?

300 Milyon TL nereye harcanmış, bu para kimin cebinden çıkmış bunların açıklanması gerekmez mi?

Nihayetinde ortadaki koskoca Kayserispor kulübü. Bakkal dükkanı değil ki, bakkal dükkanları bile veresiye defteri tutar, müşterinin ne aldığını ve fiyatını da oraya yazar.

Hem Kayserispor’u bu kadar borçlandırıp, bu kadar borçlandırılmasına göz yumacaksınız, hem de “Baki Ersoy gelsin yeni bir yönetim oluştursun” diye açıklama yapacaksınız. Önce şu borçların bir hesabını verin, ondan sonra yüreklice çıkıp Kayserispor’a başkan olan Berna hanıma destek verilsin.

Demek ki bazı şeyler değişecek ve “BİZ YAPTIK OLDU” demekle olmayacak. Kayserispor’u bu hale getirenler hesap vermezlerse yarın Berna Gözbaşı’nı da kuru çula oturturlar. Benden söylemesi, görünen köy kılavuz istemez.

Baki Ersoy’un ardından İş insanı Sedat Kılıç’ta Kayseri Olay Gazetesi’nden Hakan Çiftçi’ye yaptığı açıklamada, Kayserispor’un Olağanüstü Genel Kurulu'nda Erol Bedir yönetiminin şeffaf olmadığını söyleyerek, ibra etmeyeceklerini belirtti. KİMSENİN YAPTIĞI YANINA KAR KALMAYACAK, KALIRSA DA HESAP ÖBÜR DÜNYADA GÖRÜLÜR Kİ O DAHA AĞIR OLUR BEYLER.

Yazarın Diğer Yazıları