MUSTAFA AYDOĞAN

ACEBA İNANSAK MI ?

MUSTAFA AYDOĞAN

MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, Kastamonu mitinginde yaptığı konuşmada aynen şunları söyledi: “15 Temmuz’da amaç iç savaş çıkartmak, ülkeyi bölmek ve paylaşmaktı. Ancak yanlış hesap, Türk milletinden döndü. Şunu bir defa kararlılıkla söylemek isterim ki, FETÖ’yle mücadele sonuna kadar sürdürülmelidir.  Bu konuda tavsama olamaz, ihmal olamaz, hoşgörü olamaz. Hatırlı ve arkası olan FETÖ’cülerin korunması veya kollanması diye bir şey söz konusu edilemez. Elbette mücadele hukuk ve adalet kümesinde yapılmalıdır.  Objektif kriterler, sağlam veriler, sağlıklı dayanaklar ve hukuki sınırlar çerçevesinde FETÖ’cülüğü tespit edilen kim varsa haklarında gereken adli işlemler yapılmalıdır. 15 Temmuz’da bize acımadılar, biz de onlara adalet içinde acımamalıyız. FETÖ’nün kripto damarı, geride kalan kalıntıları nereye kadar uzanıyorsa uzansın kesilip atılmalıdır. Bu karanlık dönem kesin olarak bitirilmelidir”

Vallahi de, billahi de söylediklerinin hepsine aynen katılıyorum. FETÖ’cülüğü tespit edilen kim var ise elbette yakasına yapışılmalı, gereken adli işlemler mutlaka yapılmalı ve gerekli cezaya çarptırılmalıdır.

ANCAK…

Sizler FETÖ hainiyle ve onların geride kalan kalıntıları ile mücadele edilmesini ve kripto damarının kesilip atılmasını bu kadar çok istiyorsunuz, o halde niçin önce CHP’nin, sonra da İYİ Parti’nin “FETÖ’nün siyasi ayağı araştırılsın” diye verdiği önergeyi AK Parti ve MHP olarak verdiğiniz oylarla reddettiniz?

Bu önergeyi sırf CHP ve İYİ parti verdi diye reddettiyseniz bu da ayrı bir yanlış. “Ülkede beka meselesi var oy vermeyin” dediğiniz bu partiye mensup kişilerin evlatları askere alınmıyor mu yoksa?

Yoksa onların çocukları PKK ve diğer terör örgütleri ile mücadele ederken şehit olmuyorlar mı, bu vatan için seve, seve canlarını vermiyorlar mı?

Yoksa CHP’liler ve İYİ partililer bu devlete vergi vermiyorlar mı?

Dış mihraklar tarafından oynanan oyunlar sonucu İnsanlarımızın ayrıştırılması yüzünden 12 Eylül öncesi yaşanmadı mı bu ülkede?

Kardeş, kardeşe düşman edilmedi mi?

Binlerce gencimize “Sen sağcısın, sen solcusun” denilerek birbirlerine kurşun sıktırılmadı mı?

Bu ayrıştırmalar yüzünden ödenen bedellere, daha ne kadar bedel ödetilmesi gerekiyor ki, bizler aklımızı başımıza toplayalım.

15 Temmuz hain darbe girişiminin yaşandığı gece sokaklara dökülerek Demokrasi mücadelesi veren, Tankların önüne geçen ve Milletin silahlarını millete doğrultan hainlere karşı kimlerin göğsünü siper ettiğini demek ki bizler bilmiyoruz, sizler onların çetelesini tuttunuz.

Bu kahraman vatan evlatlarının hepsi de demek ki sadece MHP ve AK Partililerdi, başka partilerden kimse yoktu. Artık Türk Milletini başka, başka kutuplara çekmekten vazgeçin. Artık birleştirici, bütünleştirici olun. Söz konusu vatan olunca bu Millet sağcısı ile, solcusu ile Türk’ü ile, Kürt’ü ile, Alevi’si ile,Sünni’si ile,Laz’ı ile,Çerkez’i ile canını seve,seve verir.

Bunu bilin yeter.

Yazarın Diğer Yazıları