Ahmet Çınar

Hey! Ses veren yok mu?

Ahmet Çınar

Kayserispor'da 2023-2024 futbol sezonu 6 Temmuz 2023 perşembe günü açılacak.
Gündende öncelikli konu, transfer tahtasının açılması ve yeni transfer çalışmalarının bir an önce başlaması.
Bu konuda Çağdaş Atan ümitli konuşuyor ''Başkanla konuştum, transfer tahtasının açılacağını düşünüyorum. Eğer her şey yolunda giderse bombaları patlatacağız. Çağdaş atan'ın konuşmalarına bakınca; Bazı futbolcularla görüşeler yapıldığı ve transferlerin en kısa zamanda gerçekleşeceği gerçeği ortaya çıkıyor.
Ancak. Kayserispor'da ağır bir mali yük sözkonusu. Transfer tahtasının açılabilmesi için 7.2 Milyon EURO gerekli. bunun bir çırpıda gerçekleşmesi mümkün gözükmüyor. Durum böyle olunca da gözler ister istemez Sayın Mehmet Özhasekiye çevriliyor. Bir bilen ve yük kaldıran konumundaki, Bakan Mehmet Özhaseki'nin göstereceği çaba, kısa vadede de olsa Kayserispor'un  rahatlamasının önünü açacak.
Transferinlerin söz konusu olduğu şu dönemde, Kayserispor'da 9 futbolcunun sözleşmesi sona erdi. Cenk Gönen, Mensah, Emrah Başsan ve Gavranoviç'le yollar ayrıldı. 55 maçta görev alan Gavranoviç 16 gol, 4 asistlik  performansla Sarı Kırmızılı takıma katkı sağlamıştı. Bu arada, Attamah ile 1+1 yıllık anlaşma sağlandı. 
 Kayserispor taraftarı transfer tahtasının açılması konusunda pek iyimser gözükmüyor. Sosyal medya paylaşımlarında bu tedirginliği dile getiren Sarı Kırmızılı takıma gönül verenler; ''Kayserispor'da yaprak kımıldamıyor'' Hey! ses veren yok mu?'' gibi söylemlerle rahatsızlıklarını dile getiriyorlar. Kayserispor Başkanı Ali Çamlı bir konuşmasında ''Bayramdan sonra transfer tahtasını açacağız'' demişti. Şimdi bütün gözler Ali Çamlı'da.
Futbol liglerinde ilk transfer dönemi başladı. 2023-2024 Futbol sezonunda 1. transfer dönemi 26 Haziran 2023-9 Eylül 2023 olarak açıklandı. 2. Transfer dönemi ise 11 Ocak 2024  tarihinde başlayıp, 9 Şubat 2024 tarihinde sona erecek.
Yeni futbol sezonunda bütün takımlarımıza başarı dileklerimi sunuyorum.
Bugünümüz dünden daha iyi olsun.

Yazarın Diğer Yazıları