Yalçın'dan dikkat çeken ziyaret

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Talas'ta bulunan Avşar Kültür Evi'nde dikkat çeken buluşma yaşandı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Yalçın'dan dikkat çeken ziyaret
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Talas Belediyesi tarafından Mevlana Mahallesi’ne yapılan Avşarlar Kültür Evi geçtiğimiz günlerde düzenlenen törenle hizmete açıldı. Vatandaşlar burada bir araya gelerek çay içip, kitabını okurken bir araya gelip keyifli sohbette edebiliyor. 

Bu çerçevede açıldığı günden beri Avşarların uğrak yeri olan Kültür Evi dikkat çeken bir buluşmaya da ev sahipliği yaptı. Talas Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın adayı Mustafa Yalçın, İyi Parti Kayseri kurucu İl Başkanı Süleyman Bozkurt ve önceki dönem İyi Parti meclis üyesi şuan da ise AK Parti meclis üyesi adayı olan Mustafa Özaşır bir araya geldi. 

Seçimden önce gerçekleşen bu buluşma dikkat çekerken, Başkan Yalçın Avşarlar Kültür Evi’nde koyu bir sohbet gerçekleştirildiğini söyledi. Yalçın, Bozkurt ve Özaşır’a ilgilerinden ve seçim için başarı dileklerinden dolayı teşekkür etti.