Ve maç başladı…

Trendyol Süper Lig'in 33. hafta karşılaşması Kayserispor Trabzonspor maçı Çağdaş Altay'ın düdüğü ile başladı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Ve maç başladı…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Son 5 karşılaşmasında da galibiyet alamayan Kayserispor ile ligde 3. sırada yer alan Trabzonspor’un karşı karşıya geldiği 33. hafta karşılaşması RHG Enertürk Enerji Stadyumunda Çağdaş Altay’ın düdüğü ile başladı. Sarı kırmızılılar bu önemli karşılaşmaya Bilal, Hasan Ali, Kolovetsios, Arif, Gökhan, Bourabia, Shukurov, Kartal Kayra, Cardoso, Boa Morte, Bahonen 11’i ile başlarken Karadeniz ekibi sahada Uğurcan, Denswil Mendy, Eren, Meunier, Berat, Bardhi, Pepe, Fountas, Visca, Enis 11’i ile yer aldı. Karşılaşmaya konuk ekip daha etkin başlarken Kayserispor taraftarının Trabzonspor kalecisi Uğurcan’a tepki göstermesi dikkat çekti. Uğurcan Çakır, geçen yıl oynanan ve Kayserispor’un 4-2’lik galibiyetiyle sonuçlanan Türkiye Kupası maçı sonrası yaptığı açıklamalarla Kayserispor taraftarının tepkisine neden olmuştu. 

Bakan Özhaseki de tribünde 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’de bu önemli karşılaşmada tribünlerdeki yerini aldı. Bakan Özhaseki, ilk yarıda Kayserispor’un galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşmanın ardından yaptığı prim açıklaması ile Trabzonluların tepkisine neden olmuştu. 

Ve maç başladı…