Tokgöz: İşlerine gelince VAR'a gidiliyor

Tokgöz: İşlerine gelince VAR'a gidiliyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Hes Kablo Kayserispor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, 2-2 biten Antalyaspor maçının ardından VAR tepkisinde bulunarak, ” Mutlak zafer parolasıyla çıktığımız Antalya maçını tüm çabaya rağmen maalesef berabere bitti. Aleyhimize verilen penaltı pozisyonunu bende izledim, izlettim. Lopes’in o pozisyonda ayağında ciddi bir yanık vardı ve bunun fotoğrafını çekerek dördüncü hakeme gösterdik. Biz o pozisyonun kesinlikle penaltı olmadığına inanıyoruz. VAR’dan dördüncü hakemin söylediği penaltı diye geldi. Bu kadar göz göre göre nasıl net penaltı veriliyor. Hayret. İşlerine gelince VAR’a gidiliyor, işlerine gelmeyince gidilmiyor. VAR görüyor, gördüğü yanlış” dedi.
Kravets’in oyuna geç alındığını söyleyen Tokgöz, “Maalesef istediğimiz sonucu alamadık. Hepimizin moralleri bozuk üzgünüz. Beklemediğimiz bir sonuçtu. 2 defa öne geçtik ve üçüncü golü ne yapıp edip bulmalıydık. Belki Kravets oyuna erken alınabilirdi bu benim şahsi görüşüm. Bir taraftar olarak Kravets’in daha erken alınmasını beklerdim. O konuda gerçekten üzüldüm. İnşallah daha iyi maçlarda daha iyi olur ama şunu söyleyeyim herkesin morali bozuk” diye konuştu.
Morallerin boz olduğunu dile getiren Tokgöz, Herkes dibe çökmüş durumda. Ben de hep tribünde seyrediyorum. Ben başkanımla birlikte bir şey söyledim. Biz son düdüğe kadar mücadelemizi vereceğiz. Oyuncularımıza bu yönde konuşmalar yapıyoruz. Takım olarak bugün ilk defa 11 çıktık. Mesela prim futbolcular için önemlidir, çoçuklar para konuşturmadı bile. Bize paranın hiçbir önemi yok dediler. Bugün kazanmak için çıktık. Onlar bizden daha çok istiyorlar. Ben onlara güveniyorum. Önümüzde daha çok haftalar var. Bunları söylemek belki zor ama biz son düdük çalana kadar mücadelemizi vereceğiz. Hepimiz üzgünüz ve herkesten özür diliyoruz. Sizlere daha iyi sonuçları layık görüyoruz. Bunu oyuncular da görüyor ama olmuyor. Bir şanssızlık var kıramadık. İnşallah önümüzdeki haftalarda iyi sonuçlar alacağız” ifadelerini kullandı.