TEKDEN Hastanesi'nden poliklinik ücretlerine yüzde 10 indirim

TEKDEN Hastanesi'nden poliklinik ücretlerine yüzde 10 indirim
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekden Grup Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kemal Tekden;” Ülkemizin özellikle son dönemde karşılaşmış olduğu para birimindeki spekülatif girişimler, ülkemize yönelik ekonomik baskı girişimlerine rağmen ülkemiz güçlü ekonomisi ile dimdik ayakta durmaktadır. Buna rağmen bu spekülatif girişimler sonucu Eylül ayı enflasyon rakamları beklenenin üzerinde yüksek çıkmış ve bu durum tüm ekonomi uzmanlarını da şaşırtmıştır.

Yüksek çıkan enflasyon rakamı sonucu toplumumuzda on yıllar öncesinde yaşanan 2-3 haneli enflasyonlu günler gerimi geliyor endişesi uyandırmıştır.

Buna yönelik olarak Hazine ve Maliye bakanımız Sayın Berat Albayrak geçtiğimiz günlerde” Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı”nı açıklamış ve Devletimizin bu konuda her türlü tedbiri alacağını belirtmiştir.

Ancak bu sadece kamuda alınan tedbirle çözülebilecek bir durum değildir. Mevcut durumun düzeltilebilmesi için özel sektör girişimcileri de üzerine düşen görevleri yapmalı, ellerini taşın altına koymalı ve topyekün bir mücadele ile hareket etmelidir.

Tekden grup olarak bizde geçmişte olduğu gibi bugün ve bundan sonrada her zaman devletimizin ve milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Gerektiğinde elimizi değil tüm bedenimizi taşın altına koymaya hazırız.

Bu kapsamda Sayın Bakanımızın açıklamış olduğu “Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı “na sonuna kadar destek olduğumuzu belirterek yılsonuna kadar poliklinik hizmetlerinden almış olduğumuz fark ücretlerinden yüzde on indirim yapma kararını kamuoyuyla paylaşmayı uygun bulduğumuzu belirtiriz. “ dedi.