Tarım işçileri İYİ Partili Yücel'e dert yandı: İş yok, aş yok!

İYİ Parti Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Kazım Yücel'in, tarım işçileri ziyaretinde ortaya çıkan isyan dikkat çekti.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Tarım işçileri İYİ Partili Yücel'e dert yandı: İş yok, aş yok!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yaşam şartlarının her geçen gün daha sıkıntılı hale geldiğini dile getiren tarım işçileri, “İş yok, aş yok. Banyo yapacak su yok, lavabo yok” diyerek, yaşadıkları duruma tepki gösterdi ve İYİ Partili Kazım Yücel’e dert yandı. Sorunları dinleyen Yücel de, durumu gündeme getirerek, aynı zamanda yetkililere ulaştırma sözü verdi.
14 Mayıs Çiftçiler Günü nedeniyle ziyaretler gerçekleştirdiğini belirten Yücel, “14 Mayıs Çiftçiler Gününde çalışan çiftçi emekçilerimizin dertlerini dinledik. Belediye başkanımıza taleplerini iletip, gereğinin yapılacağının sözünü aldık. Takipçisi olacağımızın sözünü verdik. Her mağdurun yanında olmaya devam” dedi.


ZOR ŞARTLARDA YAŞAMAK ZORUNDA KALAN ÇOCUKLARI DA  UNUTMADI
Diğer yandan İYİ Partili Yücel, ziyaretlerinde tarım işçileri gibi zor şartlarda yaşam mücadelesi veren çocuklarına da ikramlarda bulunarak, bayramlarını kutladı. Yücel, “14 Mayıs Çiftçiler Günü ve Ramazan Bayramı vesilesi ile cifçi emekçilerini tarlada ziyaret ederek, ailelerimizin çocuklarının Şeker Bayramını kutladık” ifadelerini de kullandı.