'Talas'ı 10 yıl içinde kurtaracağız'

İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, 31 Mart yerel seçimleri öncesi Talas halkıyla buluşmalarını sürdürüyor. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Talas'ı 10 yıl içinde kurtaracağız'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, “Yapacağımız kentsel dönüşüm çalışmaları ile yeşil alan, oyun parkları, spor alanları ile daha sağlıklı ve yaşanabilir bir Talas inşa edeceğiz” dedi.

'Talas'ı 10 yıl içinde kurtaracağız'

İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, 31 Mart yerel seçimleri öncesi Talas halkıyla buluşmalarını sürdürüyor.  Talas'ın ‘Yeşil Talas’ markasını kaybettiğini belirten Gözütok, “Talas benim çocukluğum ve gençlik yıllarımda imrenilecek bir ilçeyken bugün beton yığınlarına teslim oldu! Talasımızı hep birlikte eski günlerine kavuşturabilmenin mücadelesini vereceğiz. Yapacağımız kentsel dönüşüm çalışmaları ile yeşil alan, oyun parkları, spor alanları ile daha sağlıklı ve yaşanabilir bir Talas inşa edeceğiz. Bu dönüşüm bir anda olmayacak ama ben 2 dönem yapacağımın sözünü verdiğim Talas’ı 10 yıl içinde kurtaracağız” dedi.

'Talas'ı 10 yıl içinde kurtaracağız'

İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, Talas’ı dışarıdan müdahaleler ile kimsenin yönetmesine izin vermeyeceklerine dikkat çekerek, “Kimsenin ceketi olmayacağız. Talas’ın kaynaklarının kimseye peşkeş çekilmesine izin vermeyeceğiz. Sadece ve sadece Talaslıların hizmetinde olacağız” şeklinde konuştu.