Talas Belediye Başkanı Yalçın Bakan'la ne görüştü! Talas'a ne yapılacak?

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Bakan Kurum'la yaptıkları görüşmeyi paylaştı…Görüşmenin perde arkasında ne var?

Talas Belediye Başkanı Yalçın Bakan'la ne görüştü! Talas'a ne yapılacak?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Milletvekili İsmail Emrah Karayel ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti. 
BAKAN'DAN ZİYARET AÇIKLAMASI
Ziyarete ilişkin Bakan Kurum, “AK Parti Kayseri Milletvekilimiz İsmail Emrah Karayel, Talas Belediye Başkanımız Mustafa Yalçın ve beraberlerindeki heyetle Kayseri ve Talas'taki kentsel dönüşüm çalışmalarımızı ele aldığımız bir toplantı yaptık” açıklaması yaptı. 
YALÇIN ZİYARETİN ANA GÜNDEM  MADDESİNİ PAYLAŞTI
Ziyarete ilişkin merak edilen detayları paylaşan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ise “Şehrimizin önemli ihtiyaçlarından olan Mermerciler ve Doğal Taşçılar Sitesi ile ilçemizdeki kentsel dönüşüm alanlarının belediyemize kazandırılarak şehrimize hizmet etmesini sağlayacak görüşmelerimiz çok olumlu geçti. AK Parti Kayseri Milletvekilimiz sayın İsmail Emrah Karayel ve AK Parti Genel Merkezinden sayın Veli Böke ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız sayın Murat Kurum'u ziyaret ettik. Sayın Bakanımıza ilgisinden ve sağlamış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Talas'ta o mahalleye esnaflar için bakın ne sitesi yapılacak!

Haberin detayları için TIKLAYIN