Tabip Odası Başkanı: Faydası yok! Yazık, atmayın

Kayseri Tabip Odası Başkanı Şahin'den bu kez de  slogan çıkışı...

Tabip Odası Başkanı: Faydası yok! Yazık, atmayın
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Tabip Odası Başkanı Mehmet İlhan Şahin, slogan atmanın fayda sağlamadığını söyledi. Öğrencilik yıllarından da örnekler veren Şahin, "Ben de gençliğimde slogan atmaktan hoşlanırdım. Garip bir cazibesi vardır. Neyse ki faydasının olmadığını erken fark ettim" şeklinde konuştu. 

Tabip Odası Başkanı Mehmet İlhan Şahin, dikkat çeken açıklamalar yapmaya devam ediyor. Bir süre önce "aşı olmayanların, Koronavirüs tedavilerini SGK karşılamasın" çıkışı ile eleştiri okları üzerime çeken Şahin, bu kez de slogan atanlara kafayı taktı ve slogan atmanın bir faydasını olmadığını dile getirdi. Şahin, Ankara'da öğrencilik yıllarında kendisinin de slogan atmaktan hoşlandığımı belirterek, şu an ise farklı düşündüğünü söyledi. 
'HEP SLOGAN HEP SLOGAN... YAZIK!'
Şahin, "Tıp 1. sınıftayken yurt odamın penceresinden Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi görünürdü. Orada hemen her gün aynı saatlerde pankartlar havaya kalkar, bir grup öğrenci devamlı aynı sloganları atardı. Bıkmazlardı. Bazıları için “yılmadan” slogan atmak bir yaşam biçimi. Slogan atmaktan ben de gençliğimde hoşlanırdım. Garip bir cazibesi vardır. 'Davanıza' hizmet ettiğiniz hissiyle tatmin olursunuz. Neyse ki faydasının olmadığını erken farkettim. Doğrularınıza ve amaçlarınıza slogan atarak hizmet etmediğiniz gibi, kimseyi ikna da edemezsiniz. Görev bilinciyle pankart açan ve iştahla slogan atan gençler bu yöntemin işe yaramayacağını keşke bilseler. İşin garibi, aynı yolda giden büyüklerinin nicesi, bu gerçeği görse de ümitsizce slogan atmaya devam ediyor. Biçim değişiyor ama yöntem aynı, hep slogan hep slogan. Yazık!"