'Öyle bir Başkan istemiyoruz!'

'Sosyal medya üzerinde trollerle çalışıyormuş gibi yapıyorlar' diyen Özhaseki, hangi belediye başkanlarını hedef aldı...

'Öyle bir Başkan istemiyoruz!'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti'de Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, belediye başkanlarını uyardı. Çarpıcı ifadeler kullanan Özhaseki, "Ne kadar yol yaparsanız yapın, ne kadar park yaparsanız yapın, eğer vatandaşın gönlünü kazanamamışsanız bir teyzemi kırmışsanız, bir amcanın yüzüne gülmemişseniz, selam vermemişseniz, öyle bir belediye başkanı biz istemiyoruz" dedi.
'ÇALIŞMIYORLAR AMA ÇALIŞIYOR HAVASI VERİYORLAR' 
Özhaseki, ayrıca muhalefetteki belediye başkanlarını da sosyal medyada şov yapmakla suçladı. Özhaseki, "Sayın Cumhurbaşkanımızın işaret ettiği gönül belediyeciliğini en iyi şekilde yaşatıyoruz. Bazıları sosyal medyada yaptıkları algılarla, hiç iş yapmadıkları halde çalışıyor havası verirken; bizim belediyelerimiz vatandaşımızın ihtiyacı olan işleri birer birer hayata geçiriyorlar" ifadelerini kullandı. 
'TROLLERLE ALGI OPERASYONU YAPIYORLAR'

Niğde'de bazı ziyaretler gerçekleştiren Özhaseki, bazı belediyeleri eleştirerek, "Algı operasyonuyla  sosyal medyada kurdukları trollerle hiç iş yapmadıkları halde yapıyormuş gibi hava verirken Allah'a hamdolsun bizim arkadaşlarımız şehirlerde en temel ihtiyaçlardan başlayarak en doğru adımları atıyor. Parti olarak olarak tek şartımız, vatandaşın gönlünü kazanmak" diye konuştu.