Sultanlara ilk forma Kabakcı'dan

Filenin Sultanı olmaya adaylarına ilk formalarını Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı verdi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Sultanlara ilk forma Kabakcı'dan
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Özellikle A Milli Kadın takımının üstün başarıları ile popülerliğini artıran voleybola ilgi her geçen gün artıyor. Çocuklar ve gençler voleybol sporuna ilgi gösterirken Türkiye Voleybol Federasyonu da geleceğin Filenin Sultanlarını yetiştirmek için farklı projeler hayata geçiriyor.

Sultanlara ilk forma Kabakcı'dan

Bu bağlamda Kayseri’de Fabrika Voleybol Projesine katılan spor gönüllülerine ilk formalarını Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı verdi. 

 

Fabrika Voleybol nedir?

Sultanlara ilk forma Kabakcı'dan
2013 yılında Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından kurulmuş bir voleybol okuludur. Fabrika Voleybol’un amacı 6-12 yaş grubundaki bireylerin sporla tanışmasını sağlamak ve sporu sevdirerek hayatlarının bir parçası haline getirmektir. Fabrika Voleybol, günümüz genç kuşağın tüm yaşamında büyük bir artı sağlayacak spor disiplini ve spor kültürünü aşılamayı ilke edinmiştir. Bu doğrultuda Türk sporu için hem sahada hem de saha dışında fair play ruhunu benimsemiş sporcular yetiştirmeyi hedefler.