Kayserispor'da şok sakatlık açıklaması!

Kayserispor'da Adana Demirspor maçının 11'leri belli oldu. Teknik direktör Burak Yılmaz, Kasımpaşa maçına oran sürpriz değişikliklere gitti. Diğer yandan yaşanan şok sakatlıklar var. Ayrıntılar Kayseri Olayın Kayseri Haber bülteninde...

Kayserispor'da şok sakatlık açıklaması!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’da teknik direktör Burak Yılmaz, Adana Demirspor maçına 1 saat kala sürpriz bir 11 açıkladı.

Julian Jeanvier, kadroda yer almadı, Otabek Shukurov haftalar sonra 11’de şans bulurken, Stephane Bahoken de 11’de ter dökecek. Duckens Nazon, ilk kez yedek kalırken, defansta Dimitrios Kolovetsios ile Arif Kocaman görev yapacak. Kaleci Bilal de bir hafta sonra kaleye yeniden geçti. Böylelikle teknik direktör Burak Yılmaz, Kasımpaşa maçından toplamda 6 değişiklik yapmış oldu.

Kayserispor'da şok sakatlık açıklaması!

Ali Karimi, Lionel Carole ve Julian Jeanvier sakat! 

Ali Karimi, Lionel Carole ve Julian Jeanvier hakkında da sakatlık açıklaması geldi. Sarı-Kırmızılı takımdan Sağlık Bilgilendirmesi başlığıyla yapılan açıklamada, ‘Lionel Carole, Sağ soleus (alt adele derin gurup kası) grade 1 yaralanma ve ödem olan oyuncumuzun tedavisine devam edilmektedir. Julian Jeanvier, Sağ diz iç yan bağda gerilme ve ödem olan oyuncumuzun tedavisine devam edilmektedir. Ali Karimi, L5-S1 lomber disk hernisi ve radikülopatisi (fıtık nedenli sinir başı semptomları) olan oyuncumuzun tedavisine devam edilmektedir.’ ifadeleri kullanıldı. Kayserispor'da böylelikle sakat sayısı 4 olurken, Kartal Kayra Yılmaz da kırmızı kart cezasından dolayı Adana DEmirspor maçıda forma giyemeyecek.