Sosyal medyada gündem oldu! Destek yağdı: Sakın ha!

'Zamlar çok dediği için disipline sevk edildi. Bu haksızlıktır! Hak ve Adalet. Sayın vekilim arkanda Millet var' Ayrıntılar Haberimizde...

Sosyal medyada gündem oldu! Destek yağdı: Sakın ha!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, ekonomide yaşanan sıkıntılara ilişkin “Enflasyon rakamları gerçeği yansıtmıyor, zamlar milletin belini büküyor” yönündeki açıklamalarının ardından “Parti politikalarına aykırı davrandığı” iddiasıyla parti disipline sevk edildi. Partisinin ekonomide yaşananlara yönelik kamuoyundan gelen feryatları dile getirdiği açıklamaları nedeniyle disipline sevk ettiği Milletvekili Ersoy’a sosyal medyada ise destek yağdı.

İŞTE SOSYAL MEDYADA ERSOY’A YÖNELİK YAPILAN PAYLAŞIMLARDAN BAZILARI:

Kemal İbis: Ülkücü irademize kimse ipotek koyamaz. Gerçekler ise balçık ile kapanmaz ve kapatılamaz. Er geç hak ve adalet yerini bulur…
Ercan Erdoğan: Sayın vekilimiz az bile söylemiş. Yemeği başkası yiyor hesabı biz neden ödeyelim. Elli yıl sonra başka partiye oy vermek zorunda bırakmayın. Sakın haaa sakın..
Salih Kocabey: Doğru bu kadarmı yanlış geliyor anlamadım seninleyiz Baki Ersoy Allah her zaman doğrunun yanındadır.
Mehmet Yavuz Koç: Milletin sesini duyurmaya çalışan, derdini anlatan Baki Ersoy Allah razı olsun senden.doğrular her yerde her zaman söylenir.
İsmail Akkaş: Bulutlar gelip Geçer, Gökyüzü Baki kalır.  Sayın Vekilim yanındayız.
Ramazan İşçi: Eskilerde bir söz vardır yiğidi öldür hakkını yeme diye seninleyiz sayın vekilim.
Yunus Emre Ersoy: “Cumhuriyet sizden ‘fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür’ nesiller ister." Yolu doğru olanın, yükü ağır olur. Milletin takdir ettiği vekilimiz Baki Ersoy Her zaman yanındayız.
Sinan Akın: Haksızlık karşısında korkmadan doğruları söyleyecek yiğitlere ihtiyacı var bu milletin. Sayın vekilimi kutluyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun
Yavuz Altıntop: Zamlar çok dediği için disipline sevk edildi Bu haksızlıktır! Hak ve Adalet Sayın vekilim arkanda Millet var Kayseri var seni seviyor takip ediyoruz
Aykut Özkan: Baki Ersoy kayserinin kıymetli bi vekilidir. Zamlar bu milletin belini büküyor. Doğruyu söyleyen dokuz köyden kovulur. Baki Ersoy yalnız değildir...
Mustafa Andaç: Baki Ersoy yanındayız yedirmeyiz yenilmeyiz.
Mustafa Recep Tek: Vekilimiz Sayın Baki Ersoy a çok teşekkür ediyorum.  Bir vatandaş olarak konuşmasını sonuna kadar destekliyorum.
Hasan Elikara: Kayserili Develili vatandaş olarak Halkını arkasına almış vatandaşına sorumluluk hisseden Sayın milletvekili Baki Ersoy ' a bu haklı çıkışı için teşekkür ediyorum. Milletin içinde bulunduğu acı gerçekleri dile getirmiştir. Geç kalan bir açıklama olsa da Sayın Baki Ersoy un dedikleri doğrudur... disipline sevk edilmesi üzücü bir durum. Böyle bir duruma kulak tıkayan siyasetçiler her zaman kaybeder..
Serdar Yılmaz: Dik dur eğilme Kayseri halkı ve Ülkücü hareket seninle kıymetli vekilim Baki Ersoy reisim.
Mehmet Karadaş: Kayseri seni seviyor vekilim…
Ferhat Öz: Ülkemizin içimden geçtiği şu zor günlerde hepimizin yaşadığı zorlukları Baki Ersoy vekilimizin dile getirmesinden dolayı disiplin kuruluna sevk edilmesi çok vahim ve üzücü bir olaydır.
Özgür Kaplan: Zamlar milletin belini büküyor diyip halkın sesi olan sayın vekile dogru söyleminden dolayı disipline sevk edilmesini Kayseri halkı olarak kabul etmiyoruz .
Taha Barbaros: Zamlar çok dediği için disipline sevk edildi Bu haksızlıktır! Gerçeği söyleyeni susturmak mıdır? Hak ve Adalet Sayın vekilim arkanda Millet var. 
Selahattin Yılmaz: Sonuna kadar vekilinin yanındayım
Salih Külahcıoğlu: Mecliste!!! Fikri Hür! İrfanı Hür!! Vicdanı Hür! Vekiller Halen vardır. Alkışlıyorum

MHP'de Milletvekili Ersoy ile ilgili yeni gelişme...

Haberin ayrıntıları için TIKLAYIN

MİLLETVEKİLİ ERSOY NE DEMİŞTİ?

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Olay Türk TV’de katıldığı programda vatandaşın yaşadığı sıkıntıları gündeme taşımıştı. Ersoy, “Açıklanan rakamların üzerinde enflasyon oranları var. Zamlar bu milletin belini büküyor. Bunlar gerçek. Bunları görmemezlikten gelemeyiz. Bunları konuşmamız gerekiyor. Bunları yok sayamayız. Bir şey yok saydığınızda problem ortadan kalkmıyor ve bu tepkiyi getiriyor” ifadelerini kullanmıştı.