MHP'de Milletvekili Ersoy ile ilgili yeni gelişme....

MHP'de Milletvekili Ersoy ile ilgili yeni gelişme....
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

MHP Milletvekili Baki Ersoy, ekonomide yaşanan sıkıntılara ilişkin “enflasyon rakamları gerçeği yansıtmıyor, zamlar milletin belini büküyor” yönündeki açıklamalarının ardından “Parti politikalarına aykırı davrandığı” iddiasıyla disipline sevk edildi. 

MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Halil Öztürk, Baki Ersoy’un Parti üyeliğinden “kesin çıkarma cezası” ile cezalandırılması için Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edildiğini açıkladı.
Öztürk, “Halen Kayseri İli Kocasinan İlçesi teşkilatına kayıtlı partimiz üyesi ve Kayseri Milletvekili olan Mustafa Baki Ersoy, tüzüğümüzün 78. maddesinin 4-c, 4-e, 4-i bentleri ve 81.maddesi uyarınca tedbirli olarak, parti üyeliğinden ‘kesin çıkarma cezası’ ile tecziyesi için Merkez Disiplin Kurulumuza sevk edilmiş olup, parti üyesi hakkında disiplin işlemleri başlatılmıştır” açıklaması yaptı. 
Ersoy, Olay Türk TV’de katıldığı programda vatandaşın yaşadığı sıkıntıları gündeme taşımıştı. Ersoy, “Açıklanan rakamların üzerinde enflasyon oranları var. Zamlar bu milletin belini büküyor. Bunlar gerçek. Bunları görmemezlikten gelemeyiz. Bunları konuşmamız gerekiyor. Bunları yok sayamayız. Bir şey yok saydığınızda problem ortadan kalkmıyor ve bu tepkiyi getiriyor” ifadelerini kullanmıştı.