Sorun yok trafiği...

Sorun yok trafiği...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İki başkan art arda yaptıkları karşılıklı görüşmelerle  “birliktelik” mesajı verdi.

Hafta sonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı olarak açıkladığı Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik ile bir araya geldi. Kamuoyunda ikili arasında “soğuk rüzgarların estiğine” dair iddialar dolaşırken, Çelik ve Büyükkılıç Melikgazi  Belediyesi’nde verdikleri samimi pozla dikkat çekti.

Başkan Mustafa Çelik, Büyükkılıç’ı ziyaret edince, iade-i ziyarette gecikmedi. Büyükkılıç da AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ile birlikte Çelik’i ziyaret etti.  Çelik, ziyarette Büyükkılıç’a “Nöbetimizi tertemiz bir şekilde tuttuk, şimdi devrediyoruz” dedi.Büyükkılıç’ta “Aile anlayışı ile çalışacağız” ifadelerini kullandı. Dün taraflar arasında ziyaret trafiği dikkat çekti.

 

 

AK Parti’de Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ismi açıklandı. Yapılan bu yöndeki açıklamanın ardından Başkan Mustafa Çelik’in aday tanıtım toplantısının yapıldığı salonda olmaması bazı iddiaları da beraberinde getirdi. Kamuoyunda ikili arasında soğuk rüzgarlar esiyor yönünde yorumlar yapıldı.

İşte bu yöndeki iddialar dillendirilirken, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediyesi’ne giderek, Büyükkılıç’ı adaylığı konusunda tebrik etti.

Büyükkılıç, Çelik’i kapıda karşıladı ve ikili kol kola belediye hizmet binasına girerek objektiflere birliktelik pozu verdi.  Ziyaretle ilgili açıklama yapan Büyükkılıç, “Bundan önce olduğu gibi el ele gönül gönüle tüm Kayseri’yi kucaklayacağız” dedi.

ÇELİK’TEN SOSYAL MESAJ

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de ziyaretine ilişkin sosyal medya üzeriden paylaşım yaptı. Çelik,  “Hafta sonu yapılan aday tanıtım toplantısında Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından Kayseri Büyükşehir Belediyesi Adayı olarak belirlenen Melikgazi Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundum. Kayseri denildiği zaman akla uyum kültürü gelir. Ben değil biz anlayışı en büyük gayedir. Değerli Başkanıma çalışmalarında şimdiden başarılar diliyor, birlik ve beraberlik içerisinde bu seçime hazırlanacağımızı belirtmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

 

BÜYÜKKILIÇ’TAN AYNI GÜNDE ÇELİK’E İADE-İ ZİYARET

Başkan Mustafa Çelik, Büyükkılıç’ı ziyaret edince, iade-i ziyarette gecikmedi. Büyükkılıç da AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ile birlikte Çelik’i ziyaret etti.

AK Parti’de ismi Büyükşehir adayı olarak açıklanan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in ziyaretine aynı gün karşılık verdi ve iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve il yöneticileriyle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti.

 

“NÖBETİMİZİ TERTEMİZ BİR ŞEKİLDE TUTTUK, ŞİMDİ DEVREDİYORUZ”

 

 

Çelik, ziyarette Büyükkılıç’a, “Nöbetimizi tertemiz bir şekilde tuttuk, şimdi devrediyoruz” dedi.

Çelik, “Nöbetimizi tertemiz bir şekilde tuttuk. Böylesi kutsal görevi tertemiz bir şekilde arkadaşına devretmek her yiğidin kârı değil; ama hamdolsun bizler AK Partili kadrolar olarak alnımızın akıyla nöbetimizi tutuyoruz ve bizden sonraki arkadaşımıza teslim ediyoruz. Tıpkı Haseki Başkanımdan aldığım gibi. Şimdi de alnımızın akı ve gönül huzuruyla sizlere teslim edeceğiz inşallah. Rabbim bu anlamda çıktığınız yolda size ve aday arkadaşlarımıza muvaffakiyetler versin” dedi.

“AİLE ANLAYIŞI İLE ÇALIŞACAĞIZ”

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da aile anlayışı içinde bir çalışma gerçekleştireceklerini  ifade etti.

 

Büyükkılıç, “Sayın Cumhurbaşkanımızın verdiği bu görevi seçim sürecinde el birliği ile hayırlı bir sonucu ulaştırmayı Cenabı Allah bize nasip etsin. Biz bir aile anlayışı içinde, dayanışma içinde bu çalışmaları sürdüreceğiz. Başkanımın da dediği gibi bu bir nöbet değişlimi. Bizlere güvenen Değerli Cumhurbaşkanımıza ve bugüne kadar olduğu gibi bize sahip çıkan Kayserili hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

İKİ BAŞKANIN BİR ARADA OLMASI TÜRKİYE’YE ÖRNEK

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu da konuşmasında iki Başkan’ın bir arada olmasının Türkiye’ye örnek bir tablo olduğunu söyledi.  Çelik’in bugüne kadar güzel hizmetler yaptığını ifade eden Çopuroğlu, “Kısa sürede iz bıraktınız. Teşkilatımız ve vatandaşlarımız da hizmetlerinizin farkında” dedi.