Smokin Modelleri

En özel anınızda kendinizi güvende hissedeceğiniz damatlık ve smokinler ile şıklığınızı tamamlamanıza yardımcı oluyor.

Smokin Modelleri
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Her erkek en özel günü olan düğün gününde gelinle olan uyumu dışında seçeceği damatlığın veya smokinin şıklığını yansıtması için özen gösterir. Özel günlerin prestijli imzası olan erkek damatlık ve smokin modelleri Pierre Cardin tasarımlarıyla göz dolduruyor.

Ürün kalitesi ile müşteri memnuniyetini yıllardır profesyonel olarak yerine getiren Pierre Cardin,  en özel anınızda kendinizi güvende hissedeceğiniz damatlık ve smokinler ile şıklığınızı tamamlamanıza yardımcı oluyor. Farklı fit ve tasarımları olan, düğmeli yaka, kırlangıç yaka, mono yaka ve diğer yaka modelleri arasından sizi en iyi yansıttığını düşündüğünüz damatlığı Pierre Cardin güvencesiyle kolaylıkla seçebilirsiniz.

Smokin ve Damatlık Aksesuarları
Papyon, kuşak veya kravat gibi aksesuarlarla damatlığınızı kombinleyebilir, en özel gecenizde bile stilinizi Pierre Cardin ile yansıtabilirsiniz.

Detaylarla erkek stiline zengin bir bakış açısı sunan ve sıradanlıktan daima uzak duran Pierre Cardin,  her sezon özgün dokunuşlarıyla erkekleri moda dünyasıyla buluşturuyor. Tarzınıza en çok hitap eden erkek damatlık, smokin modelleri içinden dilediğiniz birine sahip olmak ve alışverişlerinizde özel kampanyalardan yararlanmak için Pierre Cardin’i tercih edebilirsiniz.