Sinan Chef'ten yüzde 50 indirim! Bakın kimlere?

Kayserili iş insanı Sinan Yavuz, Polis haftası nedeniyle, Sinan Chef işletmesinde Emniyet mensuplarına ve şehit ailelerine 19 Nisan'a kadar yüzde 50 indirim uygulayacaklarını söyledi. Detaylar Kayseri Olayın Kayseri Haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Sinan Chef'ten yüzde 50 indirim! Bakın kimlere?

Kayserili Sinan Yavuz, işletmesi olan Sinan Chef'te indirim yaptı. Peki Yavuz’ın yaptığı indirim kimler için geçerli?

Sinan Chef'ten yüzde 50 indirim! Bakın kimlere?

Kayseri’nin yöresel lezzetlerinin ön plana çıktığı Talas İlçesi’nde bulunan Sinan Chef, Polis Haftası dolayısı ile emniyet personelleri ve şehit ailelerine 19 Nisan'a kadar yüzde 50 indirim uygulayacaklarını sosyal medya hesabından açıkladı.

İşletme sahibi Sinan Yavuz, yaptığı açıklamada, ‘Hergün, her saat, her saniye, canla başla, koşan, çalışan, bizim emniyetimiz için gençlerimiz, çocuklarımız, canla başla, hayatını ortaya koyan Emniyet güçlerimize buradan sonsuz teşekkürler ediyorum. Bu hafta Polis haftası, emniyet güçlerimizin Sinan Chef’te ayrı bir yer var. Bayramda iki gün kapalıyız, 19 Nisan Cuma gününe kadar Emniyet birimlerimize yüzde 50 indirimimiz var. Bu arada şehit aileleri de emniyet güçlerimizle birlikte yüzde 50 indirimden faydalanacaklar’ ifadelerini kullandı.