Kayserili bu hizmeti çok sevdi

Ramazan ayı boyunca Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği ücretsiz iftar yemeği hizmeti, sona erdi. Seyyid Burhaneddin Türbesi, Hunat Camisi, Cumhuriyet Meydanı ve Kurşunlu Otoparkı'nda kurulan çadırlar kaldırıldı. Binlerce vatandaş 30 günlük bu hizmetten ücretsiz yararlandı. Vatandaşlar, Başkan Memduh Büyükkılıç'a teşekkür etti. Detaylar Kayseri Haberinde...

Kayserili bu hizmeti çok sevdi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 30 günlük Ramazan ayı boyunca vatandaşlara yönelik büyük bir iyilik hizmete imza attı.

Seyyid  Burhanettin Türbesi, Hunat Camisi önü, Kayseri Cumhuriyet Meydanı ve Kurşunlu Otoparkı olmak üzere dört farklı noktada kurulan çadırlarda, her gün binlerce vatandaş, ücretsiz bir şekilde iftar açtı. Kayserililer, bu hizmetten dolayı Başkan Memduh Büyükkılıç'a teşekkür etti. 30 gün boyunca süren bu etkinlik, huzur içinde son buldu.

Bugün itibariyle iftar çadırları kaldırılarak Cumhuriyet Meydanı ve diğer bölgeler normale döndü. Şehir, Ramazan ayı boyunca yaşanan bu güzel birlikteliğin ardından eski haline kavuştu.

Ramazan ayı öncesinde seçim çalışmalarının en yoğun olduğu Kayseri Cumhuriyet Meydanında vatandaşlar, iftar için birkaç saat öncesinde sıraya girip, iftarını bekledi.

Siyasi partilerin kurduğu stantlar da Ramazan ayının girmesiyle birlikte ortak kararla kaldırılmıştı. 

Kayserili bu hizmeti çok sevdi